זכירת יציאת מצרים
Active member
בברכת התורהאגב, מי שהיה השבוע בנסיון מעצר ובמקרים אחרים יודע שהציבור שמגיע למחות הוא ברובו לא פלג אלה המון שסניקים (כרגע הם לשעבר)
בברכת התורהאגב, מי שהיה השבוע בנסיון מעצר ובמקרים אחרים יודע שהציבור שמגיע למחות הוא ברובו לא פלג אלה המון שסניקים (כרגע הם לשעבר)
וכל קו טל' שישרת את האינטרס שיבואו הציבור וימנעו את המעצרים, אך טוב לישראל!פלג או לא פלג-זה לא הנושא!
בעניין חסימת המשטרה הצבאית מביצוע המעצרים-מטרה אחת לכולנו!
לצערינו הם כבר לא שוליים...אתה מערבב אלו שהפכו נידת הם השולים שבשולים
מרוב שהם עושים לטובתינו לא באו פעם אחת לבקר בחורים בכלא,הם עושים הכל לטובתינו חבל לבלבל במח
עינים להם ולא יראו אוזנים...לא שמענו
למה לעשות מחלוקת, שלנו לא שלנולא צריך לזכור את האמת ולהקים קו שלנו ולא שלהם
כאן נמצאת הטעות שלךקו שלא מביע עמדה פוליטית
תכל'ס לכמה אנשים סיפרת היום על הקו?יש כאן קו שבתכלס מונע מעצרים של אברכים ובחורי ישיבה.
קו שלא מביע עמדה פוליטית
יש לו מעל 60 אלף רשומים (אין בפלג 60 אלף גברים)
למה להשמיץ???
כדאי מאוד לפתוח כאן כמין איזה שרשורמזעזע!!!!
כעת בצאט מורשת מרן הקלטות של הורים שצועקים בקול גדול בדיוק את מה שכתוב בכותרת של השירשור הזה:
-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא???
אם תראה מישהו שורף ספר תורה, ויש קבוצה עבריינים רשעים שבאים להציל את הספר תורה האם לא תעזור להם?אין כאן שום שנאה אלא הליכה אחרי גדולי ישראל שלי וחוסר שתפ נגד אותם המבזים את גדולי ישראל שלי וזה דבר פשוט ביותר לכל בר דעת
בברכת התורה
אני יעשה את זה בלי קשר אליהםאם תראה מישהו שורף ספר תורה, ויש קבוצה עבריינים רשעים שבאים להציל את הספר תורה האם לא תעזור להם?
לא תתן להם לעזור לך?אני יעשה את זה בלי קשר אליהם
בברכת התורה
ואם תשמע את זה דרכם, לא תלך להציל?!אני יעשה את זה בלי קשר אליהם
בברכת התורה
אבל למה לא קו שלנו למה של אחרים שביזו את רבותינו?
בברכת התורה
הרב יצחק שליטאבקיצור תם עידן ש"ס? מי יפתח לנו מפלגה חדשה?!?!
אני לא מבין איזה תועלת יש מביקורי חכי"ם בכלאמרוב שהם עושים לטובתינו לא באו פעם אחת לבקר בחורים בכלא,
את זה תשאל את מי שהיה בכלא בעבר ולא רק שבאו לבקר אתו פתחו ישיבה שם ושאגות וכו' מה זה היה עושה לו אם אף אחד לא היה מגיע ....אני לא מבין איזה תועלת יש מביקורי חכי"ם בכלא
זה נראה סתם הוצאת מרמור
מתוקי, שאתה יושב בבית וכותב במקלדת עם כוס קפה ועוגה זה מאוד נחמד...אני לא מבין איזה תועלת יש מביקורי חכי"ם בכלא
זה נראה סתם הוצאת מרמור
הם כן סופרים את הרבנים ואת הבוחרים אבל לפני הבחירות וכמובן במוצאי הבחירות בשעה 22:00 יופי יופי סופרים כל קול קובע לא גדלנו על זה ?הבעיה שהם לא סופרים את הבוחרים, לא את הרבנים ולא אף אחד.....