ב"ה
שלום וברכה,
יש להמתין שיעברו כ"ד שעות משעת בישול הבשר,
ואחר כך להרתיח יורה גדולה וכשהמים מבעבעים להכניס פנימה את הסיר שנאסר.
ואם אין יורה גדולה מספיק בשביל כך, ימלא הסיר מים על כל גדותיו, וירתיח עד שיבעבע, ובינתיים ירתיח קומקום חשמלי, וכשהמים בסיר מבעבעים, יקח הקומקום כשהמים בתוכו גם כן מבעבעין, ויערה אל מרכז המים שבסיר, כך שיעלו המים ויגעו בחלק העליון של דופני הסיר (ולא נורא שגולש מעט), ואחר כך ישטוף הסיר במים קרים מהברז, ובזה הסיר כשר ונעשה פרווה.
בברכה רבה