• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

תערובות

חציל שנאפה בתנור עם עוף בתוך שקית קוקי (החציל לא בתוך שקית) ואח"כ העבירו את החציל לתנור חלבי האם יש בזה בעיה. באופן שהתנור החלבי ב"י.
 
ב"ה
שלום וברכה,
אם מדובר בתנור חלבי ביתי, ולא תעשייתי, החציל מותר באכילה, מפני שבדרך כלל אף אם נבלע משהו דמשהו של זיעה בחציל, אין בו כמות של נתינת טעם, ולא נאסר בדיעבד.
וכמובן שלכתחילה יש להיזהר שלא לעשות כן, אבל בדיעבד אין שום חשש לאכול.
בברכה רבה
 
אין לך הרשאות מספיקות להגיב כאן.
חזור
חלק עליון