סרטון מאוד יפה.אגב הדברים:
דבר מעניין אני זוכר מהספר "המנהיג". שהובא שם, על חברו של מרן שליט"א. שראה אותו בהיותו בכיתה בתור ילד קטן, מסתכל בתמונה של מרן זיע"א. ושאל אותו מה הוא עושה, ואמר לו שאמו (הרבנית ע"ה) אמרה לו, שכל פעם שיש לו זמן פנוי, יביט בתמונה הזו, וירצה להיות כמו מרן וישאף לכך.כשמרן שליט"א היה בחור בישיבת פורת יוסף, והיה "השקדן של הישיבה", והפטיר ואמר לי לא לחינם הוא זכה לכל גדלותו בתורה.
הרב אלמוג לוי תלמיד מובהק למרן שליט"א, וביודעי ומכירי קא אמינא, כמה מרן שליט"א מחבבו למאוד מאוד.אם הזכרת את שקדנותו של מרן שליט"א, הנה עדות:
וחבל שמרן הראשל"צ לא היה נוכח אז (כמדומני פרשת מקץ תשפ"א) בכדי שנוכל לשמוע מפיו איך מרעיף עליו ברכות ושבחים...הרב אלמוג לוי תלמיד מובהק למרן שליט"א, וביודעי ומכירי קא אמינא, כמה מרן שליט"א מחבבו למאוד מאוד.
אגב, הדברים נאמרו ע"י הגאון הנ"ל לפני כשנה וחצי בלויין כשהיה רב מקדים.
וידיאו חסום בנטפריגם לזה אל תדאגו:
הוא הרה"ג רבי דוד בן יצחק שליט"א מח"ס שו"ת עט דבש ג"ח. ושמעתי הסיפור הזה מפיו ג"כ.על חברו של מרן שליט"א
הרב יצחק אמר היום בשיעור שמסר, שהרב אלמוג לוי סיים את כל היביע אומר עד החתונה!הרב אלמוג לוי תלמיד מובהק למרן שליט"א, וביודעי ומכירי קא אמינא, כמה מרן שליט"א מחבבו למאוד מאוד.
?!!!הרב יצחק אמר היום בשיעור שמסר, שהרב אלמוג לוי סיים את כל היביע אומר עד החתונה!
הזכרתני, שהיה לי חבר בישיבה קטנה (בעל תשובה לשעבר) מתמיד שקדן עצום פרוש וכו' והיה בקי גדול בספרי מרן זצ"ל על בוריו ואף היה מתכתב עם מרן הראש"ל שליט"א הרבה והיה עונה לו והיה מזהירו שלא ילמד יביע אומר על חשבון סדרי הישיבה רק ביני וביני.. כי מי שלא לומד את סדרי הישיבה סופו שלא יהיה בישיבה.. (איני זוכר הלשון אבל זה רוח הדברים).הרב יצחק אמר היום בשיעור שמסר, שהרב אלמוג לוי סיים את כל היביע אומר עד החתונה!
מתי היה השיעור, היום בערב באשדוד?הרב יצחק אמר היום בשיעור שמסר, שהרב אלמוג לוי סיים את כל היביע אומר עד החתונה!
ניסיתי להשיג את ההסרטה. היו 2 שהסריטו את כל השיעור, אבל בסוף לא השגתי.יש צילום מהשיעור?
הרב הגיע בערך ב-20:15.מתי היה השיעור, היום בערב באשדוד?
כן, יצא ב 7:15הרב הגיע בערך ב-20:15.