• חדש מאיגוד האברכים והקהילות: חוברת בחומרת איסור הגיוס לצבא ובשבח לימוד התורה בישיבות הקדושות, ממרן רשכבה"ג רבינו עובדיה יוסף זיע"א ומנהיג הדור מרן רבינו יצחק יוסף שליט"א. לקריאה והפצה לחצו כאן

דברים טכניים בתגובות בפורום

כמה שאלות
א. אם אני רוצה להגיב למישהו לא על כל מה שכתב אלא רק על שורה מדבריו, איך עושים תגובה אל אמצע התוכן, ולא על כולו.
ב. איך אני עושה "עיין כאן" על דבר שאני רוצה שייפתח על נושא מסויים
ג. איך עושים שם של משתמש "פלוני" אמר

נערך לאחרונה:
אתמול הרב @בנימין לוריא לימד אותי אך כמעט שכחתי כאן המקום לבקש ממנו.
ג. איך עושים שם של משתמש "פלוני" אמר
צריך שיהיה לפני כן את המקש הזה @
ואז כתבים את השם שלו ושלא יהיה רווח
לדוגמא הרב @ממרן עד מרן
בהצלחה.

אתמול הרב @בנימין לוריא לימד אותי אך כמעט שכחתי

כדי לעשות קישור להודעה או מקום מסוים בפורום, אתה צריך להגיע לאותה הודעה שברצונך להפנות אליו, לוחץ על השעה במקש ימני בעכבר,

צילום מסך 2024-09-03 025454.jpg

ואז נפתח לך חלונית, אתה בוחר "העתק כתובת קישור".

ואז אתה יכול לפתוח הודעה חדשה ולכתוב "עיין כאן"
ואז מסמן את המילים "עיין כאן" או כל מילה אחרת שתרצה, בעכבר, ואז לוחץ על הקישור שנמצא למעלה, ראה בתמונה,
צילום מסך 2024-09-03 025050.jpg

ואז נפתח לך חלונית, ושם אתה אמור להכניס (להדביק) את כתובת הקישור שאליו אתה רוצה להפנות.

וזהו, יש לך קישור.

כדי לעשות קישור להודעה או מקום מסוים בפורום, אתה צריך להגיע לאותה הודעה שברצונך להפנות אליו, לוחץ על השעה במקש ימני בעכבר,
כחך יישר [או אם תרצה יישר כחך]
חזק ואמץ

הצג קובץ מצורף 24785

ואז נפתח לך חלונית, אתה בוחר "העתק כתובת קישור".

ואז אתה יכול לפתוח הודעה חדשה ולכתוב "עיין כאן"
ואז מסמן את המילים "עיין כאן" או כל מילה אחרת שתרצה, בעכבר, ואז לוחץ על הקישור שנמצא למעלה, ראה בתמונה,
הצג קובץ מצורף 24784

ואז נפתח לך חלונית, ושם אתה אמור להכניס (להדביק) את כתובת הקישור שאליו אתה רוצה להפנות.

וזהו, יש לך קישור.
ישר כח
תמיד ידעתי שיש לך לב טוב.
חודש טוב ומבורך.

ישר כח
תמיד ידעתי שיש לך לב טוב.
חודש טוב ומבורך.
ב"ה, תודה רבה!
אתה יודע אומרים שמי שמפרגן לשני על משהו מסוים, זה אומר שגם לו יש את אותה מעלה ולכן הוא רואה את זה גם בזולת! זה מראה שיש לך לב טוב.
שיהיה גם לך חודש טוב ומבורך!

איך עושים שיהיה מטושטש?
אתה מסמן את מה שכתבת, ואז לוחץ באפשרויות למעלה על השלש נקודות מצד ימין, ואז נפתח חלונית, תלחץ על האחרון משמאל (ספוילר מוטבע).

בדר"כ משתמשים בזה למשהו שהוא לא כ"כ עיקרי לנאמר בהודעה, אלא סוג של תוספת לא חשובה כ"כ, משהו כזה. או לחילופין משהו שאתה רוצה שכולם ישימו לב אליו, כי בדר"כ רובם ילחצו על הכתב המטושטש לראות מה כתבו...

חזור
חלק עליון