אכן כן, הרב אריה בוטבול שליט"אאריה או אהרן?
היה לי מלמד בת"ת (פרי חדש בב"ב), שגר בשיכון ו (כמדומה רח' רימון), ואח"כ נהיה למנהל בת"ת בבת ים, שמשפחתו בוטבול וכמדומה ששמו הפרטי אהרן, (אא"כ ממרחק השנים מתחלף לי בחתנא דבי נשיאה). שנתן לנו הרבה דוגמא אישית ואהבת תורה וקדושתה.
דחוף!הגיע הזמן לצאת ולהפגין בעד מרן שליט"א.
צריך לשאול את דעתו של מרן בנושא לא כ"כ בטוח שהוא יחפוץ בכך.דחוף!
אחרי השיעור ביזדים.
מלך שמחל על כבודו....צריך לשאול את דעתו של מרן בנושא לא כ"כ בטוח שהוא יחפוץ בכך.
כאן גם מייצרים חדשות על מנהיג הדור...שימו לב לנושא השרשור..!
ל"ז להבין דבריך. אתה מצפה שמרן יורה לשואליו, כן תבואו, תמחו למעני...צריך לשאול את דעתו של מרן בנושא לא כ"כ בטוח שהוא יחפוץ בכך.
את זה הוא לא מבין, מה פשוטו כמשמעו ...מה לא ברור פשוטו כמשמעו
בברכת התורה
בברכת התורה
לכל המברכים בשם התורה שחרית מנחה וערבית! שלום וישע רב!בברכת התורה
הלווואי................הפחד לא צריך להיות מרב כזה או אחר אלא הפחד צריך להיות מהתורה ומתלמידי חכמים ויהי מורא רבך כמורא שמים
בברכת התורה
אני זוכר שלפני כ22 שנה חיתן את א' מילדיו (אולי יהודה?...), וכל יום היה מגיע בסיום הלימודים אחה"צ (בשעה 5:30 כמדומני), למסור שיעור משניות לילדים המעוניינים (מעין מתמידים).אכן כן, הרב אריה בוטבול שליט"א
היה מלמד בת"ת פרי חדש וכנ"ל..
ומאוד מסקרן מיהו כבודו
כן , שמו הרב אריה בוטבול שליט"א היה שנים מחנך בת"ת ומפקח בת"ת איש חינוך גדולמי זה המוקף בעיגול?הצג קובץ מצורף 39486
האם זה אביו של יהודה בוטבול?
חסוםלמה להוריד?
כל אחד יכול להתחבר גם בנטפרי
מומלץ מאוד!!
על איזה שנים אתה מדבר?אריה או אהרן?
היה לי מלמד בת"ת (פרי חדש בב"ב), שגר בשיכון ו
אחרי שלימד בשתילי זיתים עבר ללמד בפרי חדש את כיתה ה', ואחר שהכריחוהו להיות מפקח, עזב את תפקידו לטובת ניהול ת"ת בבת ים.על איזה שנים אתה מדבר?
וכן האם על הבוקר או אחה"צ
כי פשוט הר' אריה בוטבול הנ"ל [אביו של יהודה בוטבול] היה מלמד בבוקר שנים "בשתילי זיתים"
חסוםלמה להוריד?
כל אחד יכול להתחבר גם בנטפרי
מומלץ מאוד!!