אושרי רביב Well-known member אתמול ב 00:32 #2 העונה דברים לעני - מתברך באחת עשרה ברכות הצביעו 0 הצביעו למטה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות אתמול ב 00:35 #3 נחמן עמר אמר: צדקה רוחנית מי אני??? לחץ כדי להרחיב... הכוונה לאישיות? כי אם לא - אז זה לא חידת "מי אני". הצביעו 0 הצביעו למטה
נחמן עמר אמר: צדקה רוחנית מי אני??? לחץ כדי להרחיב... הכוונה לאישיות? כי אם לא - אז זה לא חידת "מי אני".
נ נחמן עמר Well-known member אתמול ב 00:37 #4 בנימין לוריא אמר: הכוונה לאישיות? כי אם לא - אז זה לא חידת "מי אני". לחץ כדי להרחיב... כן הצביעו 0 הצביעו למטה
נ נחמן עמר Well-known member אתמול ב 00:38 #5 אושרי רביב אמר: העונה דברים לעני - מתברך באחת עשרה ברכות לחץ כדי להרחיב... לא הצביעו 0 הצביעו למטה
אושרי רביב Well-known member אתמול ב 00:49 #6 נחמן עמר אמר: צדקה רוחנית מי אני??? לחץ כדי להרחיב... הגאון רבי יהודה צדקה? הצביעו 0 הצביעו למטה
נ נחמן עמר Well-known member אתמול ב 00:49 #7 אושרי רביב אמר: הגאון רבי יהודה צדקה? לחץ כדי להרחיב... לא הצביעו 0 הצביעו למטה
בשורות טובות Well-known member אתמול ב 01:00 #8 נחמן עמר אמר: צדקה רוחנית מי אני??? לחץ כדי להרחיב... יהודה שאמר על תמר צדקה ממני הצביעו 0 הצביעו למטה
נ נחמן עמר Well-known member אתמול ב 01:38 #9 בשורות טובות אמר: יהודה שאמר על תמר צדקה ממני לחץ כדי להרחיב... לא הצביעו 0 הצביעו למטה