נ נחמן עמר Well-known member אתמול ב 00:40 #3 בשורות טובות אמר: ספר שירת משה של החת"ס לחץ כדי להרחיב... לא הצביעו 0 הצביעו למטה
נ נחמן עמר Well-known member אתמול ב 13:52 #5 פשוט אמר: משה אבן עזרא? לחץ כדי להרחיב... לא סתם לענות תשובה תסבירו גם למה הצביעו 0 הצביעו למטה
פ פשוט Well-known member אתמול ב 14:11 #6 נחמן עמר אמר: לא סתם לענות תשובה תסבירו גם למה לחץ כדי להרחיב... הוא היה משורר גדול בספרד בתקופת הראשונים. ושמו משה. הצביעו 0 הצביעו למטה
נחמן עמר אמר: לא סתם לענות תשובה תסבירו גם למה לחץ כדי להרחיב... הוא היה משורר גדול בספרד בתקופת הראשונים. ושמו משה.
נ נחמן עמר Well-known member אתמול ב 14:14 #7 פשוט אמר: הוא היה משורר גדול בספרד בתקופת הראשונים. ושמו משה. לחץ כדי להרחיב... אני צריך תשובה מי האיש ואיך זה קשור לשירת משה הצביעו 0 הצביעו למטה
פשוט אמר: הוא היה משורר גדול בספרד בתקופת הראשונים. ושמו משה. לחץ כדי להרחיב... אני צריך תשובה מי האיש ואיך זה קשור לשירת משה
פ פשוט Well-known member אתמול ב 14:25 #8 נחמן עמר אמר: אני צריך תשובה מי האיש ואיך זה קשור לשירת משה לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: משה אבן עזרא לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: הוא היה משורר גדול בספרד בתקופת הראשונים. ושמו משה. לחץ כדי להרחיב... הצביעו 0 הצביעו למטה
נחמן עמר אמר: אני צריך תשובה מי האיש ואיך זה קשור לשירת משה לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: משה אבן עזרא לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: הוא היה משורר גדול בספרד בתקופת הראשונים. ושמו משה. לחץ כדי להרחיב...