אם חתך בצל בסכין חלבי אינו בן יומו, כגון שהשתמש בסכין בכלי ראשון, כגון שערבב בסכין דייסה בכלי ראשון, או שחתך בו טוסט בתוך הטוסטר וכיו"ב, ואח"כ טיגנו את הבצל במחבת בשרי, האם יש היתר לבצל ולמחבת.
ומה הדין אם לא השתמש כלל בסכין החלבי בכלי ראשון, רק חתך גבינות קרות?
ואם עירבב את הבצל הפירה תפוחי אדמה האם נעשה בשרי, וצריך להמתין שש שעות.?
בשו"ע סימן צו הביא סתם ויש
היכן יש התייחסות להלכה זו בדברי מרן זיע"א?
ומה הדין אם לא השתמש כלל בסכין החלבי בכלי ראשון, רק חתך גבינות קרות?
ואם עירבב את הבצל הפירה תפוחי אדמה האם נעשה בשרי, וצריך להמתין שש שעות.?
בשו"ע סימן צו הביא סתם ויש
היכן יש התייחסות להלכה זו בדברי מרן זיע"א?