אין לנו מלך
Active member
אבל כבר נמחק שם מזמן.פורסם בפורום השכן מודעה שהולתה גם כאן שהאחים מרנן הראשונים לציון ויגיעו לכסא רחמים
לא שבדקתי, אבל כך טענו כאן.
אבל כבר נמחק שם מזמן.פורסם בפורום השכן מודעה שהולתה גם כאן שהאחים מרנן הראשונים לציון ויגיעו לכסא רחמים
נבדוקאבל כבר נמחק שם מזמן.
לא שבדקתי, אבל כך טענו כאן.
אין מה לבדוק. מישהו משועמם ערך מודעה, וכתב כלבבו. כאילו זה מצחיק מישהו.נבדוק
השבוע בגליון של בית נאמן יש אירוע איך בלי מרן שליט"א אלא רק עם אחיו הגר"ד יוסףאגב, מניסוח המודעה היה נראה לי שזה מאולתר. אבל גם בדקתי זאת, ואין אירוע כזה.
מעניין לראות מה תכננו עבור החיילותהצג קובץ מצורף 27700
כפי שכתבתי כנסים אלו לא מיועדים לכל הרוצה לבוא, ויש עמדי מודעה נוספת עבור חיילות, אבל אם על חיילים אני מסופק אם יש כאן, חיילות על אחת כמה ומכה.
יש איזה תיעוד משם של מרן מלכא שליט"א תמונה או סרטוןהצג קובץ מצורף 27700
כפי שכתבתי כנסים אלו לא מיועדים לכל הרוצה לבוא, ויש עמדי מודעה נוספת עבור חיילות, אבל אם על חיילים אני מסופק אם יש כאן, חיילות על אחת כמה ומכה.
זה היה בבית נאמן של לפני שבועיים. אבל בשבוע האחרון:אין מה לבדוק. מישהו משועמם ערך מודעה, וכתב כלבבו.
השבוע בגליון של בית נאמן יש אירוע אך בלי מרן שליט"א אלא רק עם אחיו מרן הגר"ד יוסף.
פתח תקווה חתמה את שבוע ההילולא למרן הגר"ע יוסף זצ"ל
בסיום שבוע ההילולא של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל נערכה הילולא בפתח תקווה בהשתתפות גדולי ישראל ורבני העיר. צפו בגלריה של הצלם יעקב כהןפתח תקווה חתמה את שבוע ההילולא למרן הגר"ע יוסף זצ"ל - כל רגע
בסיום שבוע ההילולא של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל נערכה הילולא בפתח תקווה בהשתתפות גדולי ישראל ורבני העיר. צפו בגלריה של הצלם יעקב כהןwww.kore.co.il
אב"ד ברחובות.ראב"ד רחובות
יש על זה שרשור מיוחדאיך קירב מרן את בכיר אנשי הבידור? ראב"ד רחובות הגאון הגדול רבי ציון אשכנזי שליט"א בסיפור קצר ונדיר. לחץ כאן להספד המלא בהילולא המרכזית ברחובות