דוד- ארגון מתיקות התורה
Member
אפשר בבקשה את המייל העדכני של לשכת הראשון לציון הרב יצחק יוסף שליט"א
תודה רבה
תודה רבה
תודה רבה
מחילה אם אפשר בבקשה את המייל עצמו , אין לנו אפשרות להכנס לזה פשוט
לשכת מרן <lishkatmaran@gmail.com>לשכת הראשלצ הרב יצחק יוסףיש דרך מהירה להעביר שאלה הלכתית שתגיע ישירות לפני מרן?
lishkatmaran@gmail.comהרב @מורשת מרן נשמח לשמוע ממך מה המייל שמרן שליט"א כעת עונה בו תשובות.
חיפשנו המון לא מצאנולפעמים מומלץ פשוט לערוך חיפוש בפורום...
- הצעיר ני"ו
- תגובות: 18
- פורום: כללי
לשכת הראשלצ הרב יצחק יוסףיש דרך מהירה להעביר שאלה הלכתית שתגיע ישירות לפני מרן?
lishkatmaran@gmail.comlishkatmaran@gmail.comהרב @מורשת מרן נשמח לשמוע ממך מה המייל שמרן שליט"א כעת עונה בו תשובות.
תודה רבה תזכו למצוות
לענ"ד כף זכות, מן הסתם עומס גדול, שאלות מרחבי העולםרוב התשובות מגיעות לאחר חצי שנה! תדברו עם הרל"ש ר' איציק הרוש שיזיז עניינים קצת יותר ביעילות, אולי זה יעזור... (אני אמרתי לו מס' פעמים...
כף הזכות הזו שייכת אם היו רואים שמקבלים תשובות אך לא כולם. אולם כשרואים שכמעט אף אחד לא מקבל תשובה, כף הזכות היא שעסוק בילקו"י.לענ"ד כף זכות, מן הסתם עומס גדול, שאלות מרחבי העולם
מייל / פלאפוןתדברו עם הרל"ש ר' איציק הרוש שיזיז עניינים קצת יותר ביעילות, אולי זה יעזור... (אני אמרתי לו מס' פעמים
הרב בעצמו אמר לי לפני שבוע, שהוא לא עונה על מכתבים כעת, אלא לאחר שיסיים את ילקוט יוסף ברכות ג. ובינתיים המכתבים נמצאים על ידו, מחכים לכך. (מידיעה).כף הזכות הזו שייכת אם היו רואים שמקבלים תשובות אך לא כולם. אולם כשרואים שכמעט אף אחד לא מקבל תשובה, כף הזכות היא שעסוק בילקו"י.
לא נראה שזה תלוי בזה...הרב בעצמו אמר לי לפני שבוע, שהוא לא עונה על מכתבים כעת, אלא לאחר שיסיים את ילקוט יוסף ברכות ג. ובינתיים המכתבים נמצאים על ידו, מחכים לכך. (מידיעה).
צפי הסיום של ילקוט יוסף תלוי בשבת של קו ההלכה, כנראה יתפרסם שם לראשונה. (כמדומני שאני לא מגיד חדשות, כי כך היה גם עם עוד ספר שנה שעברה).
זה התכנון כנראהלא נראה שזה תלוי בזה...
זה שהיה לא אומר שכך הוא במיוחד.
יתקנו אותי המייבינים
הפלאפון הוא 054 וכו' שצירפתי בצילום מסך הראשון בשרשורמייל / פלאפון
שבת פרשת תרומה מלון כינרבשבת של קו ההלכה
צפי הסיום של ילקוט יוסף תלוי בשבת של קו ההלכה
א"כ כבר חייב להישלח לדפוסשבת פרשת תרומה מלון כינר