אברך מבני ברק
Well-known member
הבעייה זו סוג הכתב
מהד' תשפ"דלא יודע אם כבר נכתב יצא לא מזמן סידור חזו'ע שבסופו עמודים שלמים של הלכות מילקוי תפלה.
ראיתי שהרב עזיז מוכר
לא רוצה להיכנס ח"ו בהערה או זלזול,
אבל כבר הורו גדולי ישראל כמו חכם שלום בעצמו וכן הרב יצחק בכמנה הזדמנויות (יש בידי חומר רב על סידור זה שלצערי חוץ ממהסכמה אין משהוא ממרן, אלא מרבנים אחרים, ואע"פ שהדבר טוב לכשלעצמו אבל למה לכתוב שזה ע"פ מרן? תכתבו ע"פ אותם רבנים שההלכות מהם וד"ל)
חכם שלום אף התבטא "זה לא סידור עבודת ה' זה סידור עבודת..." והזכיר שם של אחד מרבני הדור.
אם תוכל להגיע לסידור חזו"ע הנה מה טוב, זה סידור שמרן מעיד כי התפלל ממנו עוד טרם הודפס ואחרי השינויים שהכניס רק אז הודפס.
וכמובן שיש שינוים בין חזו"ע ליחוה דעת.
הדבר היחיד שפחות נח בסידור חזו"ע הוא קריאת התורה שנמצא בסוף הסידור עם כתב ישן וקשה לקריאה במיוחד עם סימנים.
מה שכן טוב שיש בסוף את קישור שו"ע ילקו"י על כל הלכות תפילה והמסתעף שזה ממש נח.
אכן. ופשוט. זה היה בבני ברק.כנראה שזה לא בית הכנסת שלו
וזה הסידור שהביאו לו
כנראה שזה לא בית הכנסת שלו
וזה הסידור שהביאו לו
ועוי"ל, שהמתבונן בתמונה יראה שמרן שליט"א עוצם את עיניו הטהורות, ולא מביט כלל מתוך הסידור. (אחר שהביט בכריכה וראה מה שם הסידור)...אכן. ופשוט. זה היה בבני ברק.
אני לא חושב שהוא עוצם, אלא מביט למטה וזה נראה שכמעט עוצםעוצם את עיניו הטהורות, ולא מביט כלל מתוך הסידור.
כמרן זיע"א או כמרן שליט"א?האם יש משהו בסידור חזון יוסף שלא כמרן זיע"א?
איפה ניתן להשיג?יצא עכשיו תשפ"ד
אני לא רוצה להיות קטנוני ח"ו, אבל ראיתי שם שלפני קריאת שמע דשחרית הוא כותב לקבץ 4 כנפות, ובילקוט יוסף מובא שמרן זצל נהג לקבץ 2 כנפות..האם יש משהו בסידור חזון יוסף שלא כמרן זיעא
מן הסתם מדברים על דברים קטנים של אותיות וכד', הרי פשוט שלא כתוב שם "מכניע מינים" וכד', אלא ע"כ השאלה היא על הדקדוקים הקטנים.אני לא רוצה להיות קטנוני ח"ו, אבל ראיתי שם שלפני קריאת שמע דשחרית הוא כותב לקבץ 4 כנפות, ובילקוט יוסף מובא שמרן זצל נהג לקבץ 2 כנפות..
אולי יש עוד דברים שם כך
מצטרף לשאלה,איפה ניתן להשיג?
יש קישור / טלפון מאיפה אפשר להזמיןמצטרף לשאלה,
כל מה שמצאתי אזל מהמלאי...
לא ברור מה אתם רוצים ?ועוד יש לומר:
הצג קובץ מצורף 28063
עוד משהו האם יש סט מחזורים לחזון עובדיה כמו לעבודת השם?יש קישור / טלפון מאיפה אפשר להזמין