יש את הסיפור הידוע שמרן זצ"ל ביטל שידוך עם אשה שרצתה ללכת איתו לקולנוע וכו'.
יש למישהו מקור מוסמך (או הסרטה מבנו של מרן וכד') לסיפור זה.
מה?וגם הזכיר מה היה הסרט שהיא רצתה לקחת את מרן לשם...
כמדומני ששמעתי את מרן הרב יצחק יוסף מספר את זהיש את הסיפור הידוע שמרן זצ"ל ביטל שידוך עם אשה שרצתה ללכת איתו לקולנוע וכו'.
פלא עליך, זכור לי שהנושא הזה עלה כבר בפורום בעבר, איך מיד לא כתבת: עיין כאן וכאן...?יש את הסיפור הידוע שמרן זצ"ל ביטל שידוך עם אשה שרצתה ללכת איתו לקולנוע וכו'.
כשאני צריך משהו לא תמיד אני אוחז ראש. רק כשאחרים רוצים. (לדוגמא, ראה כאן).פלא עליך, זכור לי שהנושא הזה עלה כבר בפורום בעבר, איך מיד לא כתבת: עיין כאן וכאן...?
זה אני יודע. וגם הרב אפרים שרבאני, אבל אני צריך מקור מוסמך.זכור לי שהביאו שם גם הסרטה של ר' שניר גואטה שסיפר זאת.
הפלא היותר גדול שעם כל שליטת'ו הנשגב'ה לא זכר שהובא בשיעור השבועיפלא עליך, זכור לי שהנושא הזה עלה כבר בפורום בעבר, איך מיד לא כתבת: עיין כאן וכאן...?
זכור לי שהביאו שם גם הסרטה של ר' שניר גואטה שסיפר זאת.
תוכל לתת מיקום מדוייק?הפלא היותר גדול שעם כל שליטת'ו הנשגב'ה לא זכר שהובא בשיעור השבועי
כאן וכאן וכאן וכאן...תוכל לתת מיקום מדוייק?
פלא עליך, זכור לי שהנושא הזה עלה כבר בפורום בעבר, איך מיד לא כתבת: עיין כאן וכאן...?
זכור לי שהביאו שם גם הסרטה של ר' שניר גואטה שסיפר זאת.
עשיתי בשבילך הרבה זמן חיפוש, אבל לא מצאתי, רק מצאתי שהובא בחידות כאמור.כשאני צריך משהו לא תמיד אני אוחז ראש. רק כשאחרים רוצים. (לדוגמא, ראה כאן).
ועכ"פ אני זוכר רק שהנושא הוזכר במקום שהזכירו חידות על מרן, אך לא זוכר שהוזכר המקור.
זה אני יודע. וגם הרב אפרים שרבאני, אבל אני צריך מקור מוסמך.
יישר כח!עשיתי בשבילך הרבה זמן חיפוש, אבל לא מצאתי, רק מצאתי שהובא בחידות כאמור.
זה יהיה מעניין מאוד מי שימצא את זה...שמעתי זאת מפיו של מרן בעצמו באחד השיעורים (אלא שסיפר זאת על "חכם אחד"... וגם הזכיר מה היה הסרט שהיא רצתה לקחת את מרן לשם...)
כבודו התבלבל עם הסיפור של רבי משולם איגרא, שאמר מרן שרצתה אשתו ללכת לסרט בקולנוע "טרזן"....שמעתי זאת מפיו של מרן בעצמו באחד השיעורים (אלא שסיפר זאת על "חכם אחד"... וגם הזכיר מה היה הסרט שהיא רצתה לקחת את מרן לשם...)
בספר סיפורים מבית אבא הובא המעשה הזה. וכשבנו את בית הכנסת חזון יוסף בפתח תקווה, זכורני בעת היסוד שאמר יו"ר ש"ס בפ"ת אליהו גינת ששאלו רשות מר' יצחק יוסף ואמר שיש עתה רשות לספר אחרי פטירתו של מרן את הסיפור הזה.יש את הסיפור הידוע שמרן זצ"ל ביטל שידוך עם אשה שרצתה ללכת איתו לקולנוע וכו'.
שמעתי פעם מהגר''ז כהן שליט''א את זה והוא סיפר בשם הגר''י יוסף שליט'איש את הסיפור הידוע שמרן זצ"ל ביטל שידוך עם אשה שרצתה ללכת איתו לקולנוע וכו'.
לא מדויק מה שאמר. אני מכיר את הרב הדורש מקרוב, ואנו ידידים קרובים. אמר בסתם קינג קונג, ולא ראה כן.