לא יודע, אבל כולם יודעים מה דעתו
ר' שמואל לא עולה אבל תלמידיו כן עולים!!.
למה הוא אומר להם לא לעלות
כל רב שעולה מצלמים, אשמח שתראה לי צילום שלו.יש מכתבים לחוד ומעשים לחוד
תוכיח את דבריך!לכן אני אמרתי שהוא לא עולה אבל כל התלמידים שלו כן עולים וזה מציאות!!
והרב צריך להוכיח אותםן
לי בכלל לא ברור. אין לי ידיעה בזה כלל. איני מכיר כמעט מתלמידיו.ברור לכולם שתלמידיו עולים
לא אמרת שאתה עוזב את הפורום?הודעה משמחת היום נפגש עם מורנו הראשון לציון שליט"א הרב ליסואר האדמור מנאנאש מארה"ב שבעבר היו לו התבטויות קשות כנגד מרן זצ"ל וכעת הגיע לבקש סליחה ולפתוח דף חדש
הרבי מנאנש עמל בימים אלו לפתוח ישיבה קטנה בחולון ולשם כך ביקש את עזרת מרן הראשון לציון שיתן לו את תמיכתו אם מישהו ידוע לו מהנעשה בפגישה שיעדכן ויעלה תמונות
עיין שו"ת יביע אומר חלק י"א סי' כ"ח אות ד', ובשו"ע סי' ש"ו סעיף י"א.שמעתי שהחכם נשוא האשכול התיר לנטוע עצים בשנת השמיטה בשביל מצוות ישוב ארץ ישראל, לא ראיתי את הפסק שלו כתוב ומה טעמיו. אך מטעם של ישוב ארץ ישראל בלבד, אין היתר לעבור על שום איסור שהוא, ואפילו על איסור דרבנן.
באיזה איזור בחולון הוא? ומה הוא אמר? אני אמור השבוע להיות גם בחולון אי''ה ואוכל לברר זאת.לא אמרת שאתה עוזב את הפורום?
אם יש לך קשר עימו איך לא מחית בו על התבטאויותיו, כפי שאתה מוחה כאן בכל מי שיצאה ממקלדתו איזו נימת זלזול?!
כפי שהבנתי לא היה תמונות.
מי שתיאם את הפגישה הוא חתנו הצעיר של מרן הראש"ל שליט"א שלמד בישיבת ביה"ז של האדמו"ר מנאנאש, והוא היחיד שהיה בפגישה. (אם יש תמונות אז כנראה הוא צילם, אבל כפי שהבנתי לא היו תמונות).
מנין לך שביקש סליחה?!
אולי שקודם יקבל ברכת הדרך מאחיו של מרן הראש"ל שליט"א רבה של חולון הגאון רבי אברהם?
את הסליחה לא צריך לבקש בחדרו של מרן הראש"ל שליט"א, אלא בפני כל אותם רבים שבפניהם אמר את אותם התבטאויות מטופשות.
תשאל, חולון היא עיר שכל החרדים מכירים.באיזה איזור בחולון הוא? ומה הוא אמר? אני אמור השבוע להיות גם בחולון אי''ה ואוכל לברר זאת.
איזו ראיה ניצחת !!!!כולם יודעים שר' שמואל אליהו מתיר לעלות להר הבית הוא אמר זאת מפורשות!
התחיל בזה שכולם יודעים שהרב בעד .לא יודע, אבל כולם יודעים מה דעתו
אם הוא אומר שכוווווווווווווולם יודעים שהרב בעד , וכוווווווווווווווול התלמידים שלו עולים בהסכמתו ועידודו -לי בכלל לא ברור. אין לי ידיעה בזה כלל. איני מכיר כמעט מתלמידיו.
יש לך אסמכתאות לדבריך?
הנושא שכתוב בכותרות הוא די סותר.
מישהו הבין מה זו תשובה?אלו לא דברי הרב שמואל אליהו (וכמדומני שדעת אביו ברורה ומפורשת להדיא ברבים),
במה שהבאתי הוא עצמו אומר איך יתכן שהוא מחזק את ידי העולים אע"פ שהוא בעצמו לא עולה ואבא שלו והרבנות הראשית אוסרים.