• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • בשורה משמחת בעולם התורה! יצא לאור הספר שרבים ציפו לו "ילקוט יוסף - שבת ב" (סימנים שא - שיז), מאת מנהיג הדור מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א. לרכישה כעת באתר "המרכז למורשת מרן"

שימו לב! מחיר מסופסד לחברי "איגוד האברכים והקהילות" בנשיאות מרן שליט"א: 40 ש"ח בלבד (במקום 60+ בחנויות). משלוחים לכל הארץ! במוקד: 053-3116485 (גם באין מענה יחזרו אליכם בע"ה), או במייל: a033060260@gmail.com

עזרה וחסד גדול!

נני

Member
המכירה הסינית ה 16 של ארגון שלנו יוצאת לדרך!!

🙏
🎁
❤️
🙏
🎁
❤️
🙏
🎁
❤️

גם בימים מורכבים אלו ארגון עזר מציון ממשיך ומסייע לחולים ובפרט לחיילים הפצועים ובני משפחותיהם לצלוח את הקושי והסבל

שירותי העמותה ניתנים באמצעות כ – 14 מחלקות ו – 30,000 מתנדבים ב- 58 מוקדי פעילות הפרושים על פני 31 ערים, בכל רחבי המדינה. מעל 720,000 איש מכל הרקעים, המגזרים והגילאים, מסתייעים בשירותי העמותה מדי שנה

כולנו מצטרפים למכירה הסינית זו השנה ה 16 של הארגון היקר הזה ועוזרים לו לעבור עוד שנה של עשיה אין סופית

היכנסו עכשיו התרשמו ותרמו

מצווה לשתף
📣

ב"ה השנה אין פאות אולי נקנה השנה סוף סוף
דובר על זה רבות גם כאן וגם העברנו את התחושות הלא נוחות מהעניין למעלה, אני שמח שזה הועיל

אני אודה לך מאוד אם זה יהיה דרכי

עכשיו רק יצא לי לבדוק בקטלוג ואני רואה שאכן יש פאות אם כי צמצמו את גודל הפרסומת שלהם שפעם הייתה מתפרסת על עמוד שלם

דברים משתנים לאט וקשה לארגון ככה''נ לותר על זה מחמת הציבור הגדול אצל אחינו האשכנזים שנשותיהם הולכות עם זה, וזה מדרבן אותן לתרום לארגון

נקוה שיגיע גואל צדק במהרה והאמת תהא מגולה ב''ה

תודה למי שהפנה אותי לכאן,

לאחרונה התקבלו תלונות ששוב עזר מציון מציעים 2 פאות בהגרלה שאמורה להיערך באדר הקרוב
הזעם הציבורי הולך ותופס תאוצה
אחרי הפסק הברור של הגאון רבי בן ציון מוצפי שליט"א "לתרום ולא להגרלה השם יצילנו" (דורש ציון שאלה 246099) מוכרחים אנו לטכס עצה היאך לפעול למיגור החרפה וחילול שם שמים הנורא הזה. נשמח לשמוע על רעיונות לפעולה במייל Daatgdolim@gmail.com

"כל מי שאפשר למחות באנשי ביתו ולא מיחה נתפס על אנשי ביתו, באנשי עירו נתפס על אנשי עירו, בכל העולם כולו נתפס על כל העולם כולו"

הבהרה:

האמור מתייחס למכירה הסינית בלבד, הציבור מוזמן לתרום לעזר מציון בשאר דרכי התרומה, וכך גם אני עשיתי!
אנו מלאים הערכה לארגון היקר עזר מציון ולעומד בראשה על פועלם המסור, תהי משכורתם שלימה.

דברים משתנים לאט וקשה לארגון ככה''נ לותר על זה מחמת הציבור הגדול אצל אחינו האשכנזים שנשותיהם הולכות עם זה, וזה מדרבן אותן לתרום לארגון
אם וכאשר הם יבינו שהם ירוויחו (טכנית, יותר כרטיסים להגרלה) אם יורידו את הפאות, הם לכאו' ישנו דעה.
אני לא מאמין שאשכנזי לא יכנס להגרלה בגלל שאין בה פאה (לפחות לא בגלל סיבה השקפתית). משא"כ ספרדי כן ימנע עצמו מלהיכנס בגלל שיש םאה.
ברגע שהם יבינו את כמות האנשים שנמנעים מלהשתתף בגלל זה, בוודאי שיפסיקו את זה. (אם מטרתם בכדי להרוויח כמה שיותר כרטיסים)

אם וכאשר הם יבינו שהם ירוויחו (טכנית, יותר כרטיסים להגרלה) אם יורידו את הפאות, הם לכאו' ישנו דעה.
אני לא מאמין שאשכנזי לא יכנס להגרלה בגלל שאין בה פאה (לפחות לא בגלל סיבה השקפתית). משא"כ ספרדי כן ימנע עצמו מלהיכנס בגלל שיש םאה.
ברגע שהם יבינו את כמות האנשים שנמנעים מלהשתתף בגלל זה, בוודאי שיפסיקו את זה. (אם מטרתם בכדי להרוויח כמה שיותר כרטיסים)
אז זהו רעיון מספר אחד, כל מי שנמנע מלקנות כרטיסים בגלל ההגרלה על פאה נא יכתוב זאת פה
ואם יש גם מבני משפחתו הקרובה והרחוקה נא יכתוב זאת גם כן
אולי נשלח להם את האשכול הזה

הכוח הציבור חזק מאוד ונציין דוגמא מהתקופה האחרונה,
באחת מרשתות המזון העלו מחירים בצורה גבוהה והדבר גרר אשכול באחד מהפורומים החרדיים עם תגובות רבות להחרמת הרשת
האשכול הנ"ל הגיע לתקשורת ובאחד העיתונים הכלכליים היתה כתבה על העניין בציון הפורום שגרם לכל הנ"ל

לכן נבקש שוב, כל מי שנמנע מלקנות כרטיסים בגלל ההגרלה על הפאה נא יכתוב תגובה
תודה.

אז זהו רעיון מספר אחד, כל מי שנמנע מלקנות כרטיסים בגלל ההגרלה על פאה נא יכתוב זאת פה
ואם יש גם מבני משפחתו הקרובה והרחוקה נא יכתוב זאת גם כן
אולי נשלח להם את האשכול הזה

הכוח הציבור חזק מאוד ונציין דוגמא מהתקופה האחרונה,
באחת מרשתות המזון העלו מחירים בצורה גבוהה והדבר גרר אשכול באחד מהפורומים החרדיים עם תגובות רבות להחרמת הרשת
האשכול הנ"ל הגיע לתקשורת ובאחד העיתונים הכלכליים היתה כתבה על העניין בציון הפורום שגרם לכל הנ"ל

לכן נבקש שוב, כל מי שנמנע מלקנות כרטיסים בגלל ההגרלה על הפאה נא יכתוב תגובה
תודה.
יש כאלו שלא יעדיפו לפרסם זאת בריש גלי ו'לפתוח חזית' להערות.
אולי עדיף לפרסם מייל של הארגון וישלחו להם (או מייל פרטי שלך ואתה תאסוף את הכל).
אגב, אני בשמחה הייתי קונה כרטיסים ונמנע אך ורק בגלל הנ"ל.

אני דעתי שכתבתי כאן כמה פעמים שראוי ומחויב למחות על ההכללה של פאות כפרסים בהגרלה אך מכאן ועד למנוע מלהשתתף במכירה הסינית בגלל זה אני לא מסכים

תשתתפו ואל תשימו כרטיסים על הפאות ובמקביל תשלחו מייל מחאה לארגון

לומר שאנשים יתרמו ללא ההגרלה לא נכון ולא אמיתי כי הדברים ברורים שללא זה פחות תורמים, אנשים נהנים מהאפשרות לחלום וגם לקבל מתנה על החבילות וללא זה אין תרומות. למה שיעדיפו את עזר מציון משאר הארגונים

ושוב אני תומך בכל עוז במחאה הצודקת הזו, אך עד שישתנו הדברים אני בעד לתרום. הילדים והאנשים החולים שלנו זקוקים לכל שקל

אני דעתי שכתבתי כאן כמה פעמים שראוי ומחויב למחות על ההכללה של פאות כפרסים בהגרלה אך מכאן ועד למנוע מלהשתתף במכירה הסינית בגלל זה אני לא מסכים

תשתתפו ואל תשימו כרטיסים על הפאות ובמקביל תשלחו מייל מחאה לארגון

לומר שאנשים יתרמו ללא ההגרלה לא נכון ולא אמיתי כי הדברים ברורים שללא זה פחות תורמים, אנשים נהנים מהאפשרות לחלום וגם לקבל מתנה על החבילות וללא זה אין תרומות. למה שיעדיפו את עזר מציון משאר הארגונים

ושוב אני תומך בכל עוז במחאה הצודקת הזו, אך עד שישתנו הדברים אני בעד לתרום. הילדים והאנשים החולים שלנו זקוקים לכל שקל
אם יתרמו גם עם פאה, אין שום סיכוי שהמחאה תצליח. פוק חזי.
אם הם ידעו שבכל אופן אנשים נכנסים להגרלה, למה שישנו? אבל אם ידעו שבגלל שמגרילים משהו, יש מאות שלא נכנסים להגרלה, הם יבינו שכלכלית זה יותר משתלם להם...

א. מצ"ב פרטי התקשרות לעזר מציון. כל מי שלב יהודי בוער בקרבו, נא לפנות ולבקש להסיר את ה'פרס' לחלוטין.
נא לכתוב בצורה מכובדת ועניינית:

מייל של הרב חנניה צ'ולק: chananya@ami.org.il או Rabbicholak@ami.org.il
מייל ראשי עזר מציון: ezer@ami.org.il
טלפון: 052-580-9000
כתובת למכתב בדואר: אשל אברהם 16 בני ברק

ב. מצורפים דברי אב שבתו חלתה במחלה ל"ע והלך אל מרן הגר"ח קנייבסקי זצוק"ל לטעון שזה בגלל הפאות וענה לו מרן "פשוט הוא".

ג. לגבי השתתפות בהגרלה על שאר הפרסים, הבאנו פה את דברי הגרב"צ מוצפי שליט"א ולמעשה כל אחד ישאל את רבו.

ד. שוב נדגיש שאנו מודים לרב חנניה צ'ולק ולכל משפחת עזר מציון מקרב הלב על כלל פעילות הארגון המדהים, ביתנו היתה מאושפזת בבית החולים שניידר ונעזרנו לא מעט בהם, ולכן גם תרמנו לארגון! ממש מחמם את הלב ובטח בזכות הפעילות הזו נמנעים צרות רבות מעם ישראל!!

קבצים מצורפים

• 648095_417.png
    648095_417.png
    110.8 KB · צפיות: 4
אם יתרמו גם עם פאה, אין שום סיכוי שהמחאה תצליח. פוק חזי.
אם הם ידעו שבכל אופן אנשים נכנסים להגרלה, למה שישנו? אבל אם ידעו שבגלל שמגרילים משהו, יש מאות שלא נכנסים להגרלה, הם יבינו שכלכלית זה יותר משתלם להם...
המחאה לא תצליח לדעתי בכל מצב כי האנשים שמתנגדים לפאה ויכתבו לדעתי הם מיעוט מאוד שלט יועיל. אז לפחות לתרום ולעזור לכל הפעולות היקרות של הארגון ועל הדרך לקיים מצוות מחאה

חברים אנחנו בעיצומה של ההתרמה, מי שיכול אשמח שיתרום דרך הלינק שלי פה

עשרות פרסים!
🎁
מתנות שוות ללא הגרלה! והכי חשוב אתם מצילים חיים!
🙏
❤️

כנסו עכשיו ללינק המצורף ותתחילו לבחור מתנות
👇

https://sales.ami.org.il/sale?vt=7000099&affid=202928

מצווה לתרום מכספי מעשרות!!!!

חזור
חלק עליון