עובדי ה' Active member 4 ספטמבר (9) 2022 #1 למי שיש את עיתון הדרך שהוציאו לאחר פטירת מרן חכם שלום כהן אשמח מאוד לקבל ... בתודה מראש
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 4 ספטמבר (9) 2022 #2 א. העיתון החינמי שחולק או העיתון השבועי? ב. המגזין או העיתון? ג. בקובץ ממוחשב או את העיתון עצמו?
ע"ה ס"ט Well-known member 4 ספטמבר (9) 2022 #3 בנימין לוריא אמר: א. העיתון החינמי שחולק או העיתון השבועי? ב. המגזין או העיתון? ג. בקובץ ממוחשב או את העיתון עצמו? לחץ כדי להרחיב... אם יש בקובץ ממוחשבב את העיתון השבוע נראה לי שכולם ישמחו לקבל...
בנימין לוריא אמר: א. העיתון החינמי שחולק או העיתון השבועי? ב. המגזין או העיתון? ג. בקובץ ממוחשב או את העיתון עצמו? לחץ כדי להרחיב... אם יש בקובץ ממוחשבב את העיתון השבוע נראה לי שכולם ישמחו לקבל...
עובדי ה' Active member 5 ספטמבר (9) 2022 #4 בנימין לוריא אמר: א. העיתון החינמי שחולק או העיתון השבועי? לחץ כדי להרחיב... העיתון החינמי והעדיף אותו בגיליון... אם היה את זה עם מגזין גם אותו אשמח לקבל
בנימין לוריא אמר: א. העיתון החינמי שחולק או העיתון השבועי? לחץ כדי להרחיב... העיתון החינמי והעדיף אותו בגיליון... אם היה את זה עם מגזין גם אותו אשמח לקבל
י יי"ש Well-known member 5 ספטמבר (9) 2022 #5 יש לי את הגליון שיצא למחרת ההלוויה במייל, אך איני יודע איך להעלות אותו לכאן
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 ספטמבר (9) 2022 #6 ייש אמר: יש לי את הגליון שיצא למחרת ההלוויה במייל, אך איני יודע איך להעלות אותו לכאן לחץ כדי להרחיב... אתה מתכוון לזה? (יש פה את הגיליון אבל שיצא יום אחרי ההלווייה ואת הגיליון היומי שיצא ביום ההלוויה) קבצים מצורפים _גיליון_אבל_מוקטן.pdf _גיליון_אבל_מוקטן.pdf 6.6 MB · צפיות: 13 _עיתון_יומי_גליון_493.pdf _עיתון_יומי_גליון_493.pdf 1.6 MB · צפיות: 17
ייש אמר: יש לי את הגליון שיצא למחרת ההלוויה במייל, אך איני יודע איך להעלות אותו לכאן לחץ כדי להרחיב... אתה מתכוון לזה? (יש פה את הגיליון אבל שיצא יום אחרי ההלווייה ואת הגיליון היומי שיצא ביום ההלוויה)