אשריך!!שלום וברכה, חוזר בתשובה אני ואשמח לשאלה קטנה
רק עניין של נוחותראיתי את הרב יצחק שליט''א ואמרו לי שעוד רבנים רבים מקבלים את קצה השרוול בקצה ידיהם, האם יש בכך מנהג/עניין כלשהו או שמא זה רק לצורך נוחות? תודה רבה.
לאו דווקאשים לב שהרבנים שכותבים הרבה מקפלים את השרוול כי זה נוח לכתוב ככה
אתה רציני במה שכתבת? הרב מוצפי עכשיו לא עונה לשאלות מפני "קדושת המועד". אחרי חול המועד, אני רוצה לכתוב לו את דבריך, ולראות את המקור של זה...לפי הקבלה זה ענין של נוחות והוא השפעת אורות עליונים על הידים שהם בחינת חסדים וגבורה ואז מגעים לדרגת נח שזה בעולם העשיה.
הוא צחק. הוא התכוון לומר שזה נח לקפל בעולם העשיה.אתה רציני במה שכתבת? הרב מוצפי עכשיו לא עונה לשאלות מפני "קדושת המועד". אחרי חול המועד, אני רוצה לכתוב לו את דבריך, ולראות את המקור של זה...
נכון מאוד.שים לב שהרבנים שכותבים הרבה מקפלים את השרוול כי זה נוח לכתוב ככה
אני צחקתי, סליחה שלא כתבתי שזה בצחוק, אבל מתוך הדברים מבינים את זה לבד.אתה רציני במה שכתבת? הרב מוצפי עכשיו לא עונה לשאלות מפני "קדושת המועד". אחרי חול המועד, אני רוצה לכתוב לו את דבריך, ולראות את המקור של זה...
ב"ה שכיוונתי.אני צחקתי, סליחה שלא כתבתי שזה בצחוק, אבל מתוך הדברים מבינים את זה לבד.![]()
הוא צחק. הוא התכוון לומר שזה נח לקפל בעולם העשיה.
נכון מאוד.
לא נראה שיש בזה כוונת מכוון.את הרב מוצפי פעם ראיתי עם שרוול ארוך לא מקופל אך לא סגור בכפתור כמדו'
אולי זה גם קשור
מה?הרב מוצפי עכשיו לא עונה לשאלות מפני "קדושת המועד".
עבר כבר, זה היה בחול המועד מה שכתבתי.