מרן יגיע ככל הנראה, הגר"מ לא.לא הוכחש.
מרן יבא.
רק לא בטוח שיפגש עם הרב הנאמ"ן.
מרן יגיע ככל הנראה, הגר"מ לא.לא הוכחש.
מרן יבא.
רק לא בטוח שיפגש עם הרב הנאמ"ן.
מענין כמה הכחשות ואישורים מב' הצדדים יפורסמו כאן עד לתאריך המדובר. (מה יהיה בסוף כבר פחות משנה...)מרן יגיע ככל הנראה, הגר"מ לא.
אני לא מכחיש ולא מאשר. אני פשוט מודיע מידיעה שהמודעה הזו לא נכונה והגר"מ לא מגיעמענין כמה הכחשות ואישורים מב' הצדדים יפורסמו כאן עד לתאריך המדובר. (מה יהיה בסוף כבר פחות משנה...)
להודעות אלו כיוונתי.אני לא מכחיש ולא מאשר. אני פשוט מודיע מידיעה שהמודעה הזו לא נכונה והגר"מ לא מגיע
אטו כת"ר ליט"א חושד בנו שיש לנו 'כיכר השבת', אם לא הייתי מכיר אותך הייתי תמהה, אבל ביודעי ומכירי מקרוב מאוד את כת"ר אני מתפלא על כת"ר!כבר ביקשנו, אך אין מענה.
אתמול מרן שליט"א היה בבני ברק, ולא הודיעו על כך...
תראו בכיכר השבת, יש שם כתבה של זה...
באמת חבל צריך לנסות אולי כמו מי שדאג פעם קודמת שידאג גם עכשיו הרב @מורשת מרן אולי יעזורחבל שהרב מאזוז לא יבוא
אשריך שאתה מגיב בזמן על הודעות שנכתבו בתקופה האחרונה...אטו כת"ר ליט"א חושד בנו שיש לנו 'כיכר השבת', אם לא הייתי מכיר אותך הייתי תמהה, אבל ביודעי ומכירי מקרוב מאוד את כת"ר אני מתפלא על כת"ר!
לאחיו של חכם בניהו שליט"אבישיבת חזון מרדכי הרצליה
*הילולא רבה:* לזכרם של מרן רשכבה"ג רבנו עובדיה יוסף זיע"א והגאון הרב משה לוי זצ"ל, בהשתתפות מרן פוסק הדור הראשון לציון רבי יצחק יוסף שליט"א וגדולי רבני העיר בני ברק.
הצג קובץ מצורף 27318
כולל שנמצא באיגוד האברכים והקהילות!ביום שני י"ז חשון
ימסור מרן הראשון לציון שליט"א
שיעור בכולל שבי ישראל
בראשות המקובל הרב שר-שלום שמואלי
בבית הכנסת אלומים ירושלים
בשעה: 12:45
בהלכות שבת