שיעורי מרן הראשל"צ שליט"א ברחבי הארץ

כבר ביקשנו, אך אין מענה.
אתמול מרן שליט"א היה בבני ברק, ולא הודיעו על כך...
תראו בכיכר השבת, יש שם כתבה של זה...
אטו כת"ר ליט"א חושד בנו שיש לנו 'כיכר השבת', אם לא הייתי מכיר אותך הייתי תמהה, אבל ביודעי ומכירי מקרוב מאוד את כת"ר אני מתפלא על כת"ר!

'שבת מרן': במלאת 11 שנים לפטירתו של מרן רשכבה"ג רבנו עובדיה יוסף זיע"א, בליל שבת הקרובה יתקיימו שיעורים המוניים לזכרו ומורשתו בכל רחבי הארץ, השיעור המרכזי יתקיים במעמד מרן פוסק הדור הראשון לציון רבי יצחק יוסף שליט"א בהיכל בית המדרש המרכזי 'שערי ציון' בראשות הגאון הרב משה מוסאי שליט"א.

IMG_20241101_002511_964.jpg

בעז"ה ביום שני ג' חשון בישיבת חזון מרדכי הרצליה הילולא למרן זיע"א בהשתתפות בנו ממשיך דרכו מרן שליט"א בשעה 20:00
סעודת מצווה במקום

*הילולא רבה:* לזכרם של מרן רשכבה"ג רבנו עובדיה יוסף זיע"א והגאון הרב משה לוי זצ"ל, בהשתתפות מרן פוסק הדור הראשון לציון רבי יצחק יוסף שליט"א וגדולי רבני העיר בני ברק.

הצג קובץ מצורף 27318

ביום שני י"ז חשון
ימסור מרן הראשון לציון שליט"א
שיעור בכולל שבי ישראל
בראשות המקובל הרב שר-שלום שמואלי
בבית הכנסת אלומים ירושלים
בשעה: 12:45
בהלכות שבת
כולל שנמצא באיגוד האברכים והקהילות!

נערך לאחרונה:
היום (יום ראשון) יתקיים שיעור מרכזי ממרן הראשון לציון פוסק הדור רבן של ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א, בעיר רמלה, בקהלתו של תלמידו הנאמן הגאון הרב אלמוג לוי שליט"א, בהשתתפות רבני העיר, ראש העיר וסגן ראש העיר, רחוב עמיחי 10, גדול יהיה המעמד לכבודה של תורה.
בשעה 7:00 בערב.

בעז"ה בהמשך אעלה מודעה.

היום (יום ראשון) יתקיים שיעור מרכזי ממרן הראשון לציון פוסק הדור רבן של ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א, בעיר רמלה, בקהלתו של תלמידו הנאמן הגאון הרב אלמוג לוי שליט"א, בהשתתפות רבני העיר, ראש העיר וסגן ראש העיר, רחוב עמיחי 10, גדול יהיה המעמד לכבודה של תורה.
בשעה 7:00 בערב.

בעז"ה בהמשך אעלה מודעה.
IMG-20241123-WA0003.jpg

מרן נשיא המועצת רבן של ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א יגיע הערב לחתונת נכדו של ראש ישיבת באר יהודה הגאון הגדול רבי אליהו תופיק שליט"א עם נכדת הגאון הצדיק רבי ניסים בן שמעון שליט"א בת לחתנו הגאון רבי יהושוע לוי שליט"א רבה של קהילת 'ישועה ליהודה' בעיר בני ברק.
החתונה תתקיים באולמי 'אחוזת וגשל' בעיר בני ברק. מרן נשיא המועצת ככה"נ יגיע בסביבות השעה 22:30.

חזור
חלק עליון