י י יי"ש ס"ט מורשת מרן יי"ש ס"ט כתב על הפרופיל של מורשת מרן. יום שני בשעה 1:48 PM אני יכול לקבל בלוג?
ב ב בנימין לוריא יי"ש ס"ט בנימין לוריא כתב על הפרופיל של יי"ש ס"ט. 19 Mar 2023 שמך הוא שילוב של @יי"ש ושל @ס"ט?...
י י יהודה מ. יי"ש יהודה מ. כתב על הפרופיל של יי"ש. 16 Mar 2023 כבודו כתב הודעה והיא נמחקה? אולי כבודו לא ככ מכיר את הרב יגאל אבל פשוט שהוא יכול להתמודד......... וזה לא מעצמו אלא שהמליצו לו גדולים......
כבודו כתב הודעה והיא נמחקה? אולי כבודו לא ככ מכיר את הרב יגאל אבל פשוט שהוא יכול להתמודד......... וזה לא מעצמו אלא שהמליצו לו גדולים......
ג ג גדי אדיר כהן גדי כתב על הפרופיל של אדיר כהן. 14 Mar 2023 יש אפשרות שתשלח לי את כל הכתבה בדחיפות בפרטי אני מאד רוצה להעביר זאת לידיד שמתעסק עם נושא זה
נ נ נ ליסואר יצחק משען נ ליסואר כתב על הפרופיל של יצחק משען. 13 Mar 2023 רשימה משותפת בין אורי בוסקילה לרפאל ברנז בבת ים האומנם ידוע לך משהו
א א אבי אבי 9 פברואר (2) 2023 "אוהב את הבריות ומקרבן לתורה" "אע"פ שיתמהמהה עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא"
מ מ מים אחרונים 30 Jan 2023 אני עורך מחר שידור חי בקול הלשון, מהעצרת בהשתתפות הרבנים הגאונים. הרה"ג הרב משה מאיה שליט"א הרה"ג הרב שלמה מחפוד שליט"א הרה"ג הרב דוד בעדני שליט"א בן מורינו הרב זצ"ל הרה"ג הרב יצחק בן שושן שליט"א ראש ישיבת אמרי משה הרה"ג הרב אמנון סבאג שליט"א מתלמידי רבינו. עקבו אחרי הפרסומים בקול הלשון וכאן. לילה טוב קבצים מצורפים הספדים הרב בעדני.pdf 116.7 KB · צפיות: 6
אני עורך מחר שידור חי בקול הלשון, מהעצרת בהשתתפות הרבנים הגאונים. הרה"ג הרב משה מאיה שליט"א הרה"ג הרב שלמה מחפוד שליט"א הרה"ג הרב דוד בעדני שליט"א בן מורינו הרב זצ"ל הרה"ג הרב יצחק בן שושן שליט"א ראש ישיבת אמרי משה הרה"ג הרב אמנון סבאג שליט"א מתלמידי רבינו. עקבו אחרי הפרסומים בקול הלשון וכאן. לילה טוב
י י יהושע בנימין בן משה אהרן כהן יהושע בנימין בן משה כתב על הפרופיל של אהרן כהן. 4 Jan 2023 אדם שאוכל בגט עם שניצל שמעתי בשם תלמיד חכם שכשמברך המוציא על הבגט ויוצא קצת השניצל לצדדים יכול לתת ביס קודם לשניצל האם הדברים נכונים להלכה למעשה
אדם שאוכל בגט עם שניצל שמעתי בשם תלמיד חכם שכשמברך המוציא על הבגט ויוצא קצת השניצל לצדדים יכול לתת ביס קודם לשניצל האם הדברים נכונים להלכה למעשה
ה ה הרב דורון רונן - כונת הלב קורסיה הרב דורון רונן - כונת הלב כתב על הפרופיל של קורסיה. 1 Jan 2023 בעניין הסדור הצבעוני, אני יכול לשלוח לך קובץ פי די אף. האם יעזור לך? רק אין לי את הרקע בשוליים. זה גרפקאית הכינה וצירפה לקובץ ושלחה לדפוס.
בעניין הסדור הצבעוני, אני יכול לשלוח לך קובץ פי די אף. האם יעזור לך? רק אין לי את הרקע בשוליים. זה גרפקאית הכינה וצירפה לקובץ ושלחה לדפוס.
E E EZN יוסף אומץ EZN כתב על הפרופיל של יוסף אומץ. 25 דצמבר (12) 2022 שלום רב האם יכול להיות שיש לכבודו את המתיבתא על נידה ובשר וחלב? תודה וחנוכה שמח
ישיבישער של מרן 25 דצמבר (12) 2022 אם אתם אתם נהנים ורוצים שנמשיך להעלות כאן תוכן וחדשות מענינות, כנסו כעת לסקר והשפיעו👍
S S s.cohen מורשת מרן s.cohen כתב על הפרופיל של מורשת מרן. 22 Nov 2022 שלום וברכה, מבקש להצטרף לפורום בנושא טהרה. תודה.
ח ח חברון לוי הרב אושרי אזולאי חברון לוי כתב על הפרופיל של הרב אושרי אזולאי. 30 אוקטובר 2022 לרב אושרי אזולאי שלום. האם תוכל להעלות , את מכתב הראשון לציון ששלח לך, שאין ללמוד כלום, ממרן זי"ע ששמע את 'אולכוטום'?
לרב אושרי אזולאי שלום. האם תוכל להעלות , את מכתב הראשון לציון ששלח לך, שאין ללמוד כלום, ממרן זי"ע ששמע את 'אולכוטום'?
נ נ נ ליסואר מוח חושב נ ליסואר כתב על הפרופיל של מוח חושב. 15 אוקטובר 2022 חצוף אם אתה מדבר נגד הפורום לך מכאן מפורומנו יללא לך
ב ב בנימין לוריא מרפסן איגרי בנימין לוריא כתב על הפרופיל של מרפסן איגרי. 29 ספטמבר (9) 2022 ברוך שובך לפורום! אאל"ט כבר כמה חודשים לא היית פה...
נ נ נ ליסואר חשוב לי ולכם נ ליסואר כתב על הפרופיל של חשוב לי ולכם. 23 ספטמבר (9) 2022 יללא אתה משועמם לך תלמד תורה במקום לעשות פרובוקציות בחור שמחפש איך לגרום לאנשים להתעצבן אתה לא מתבייש לפני יום הדין חצוף לך ממחננו
יללא אתה משועמם לך תלמד תורה במקום לעשות פרובוקציות בחור שמחפש איך לגרום לאנשים להתעצבן אתה לא מתבייש לפני יום הדין חצוף לך ממחננו
D D dvidcohen אהרן כהן dvidcohen כתב על הפרופיל של אהרן כהן. 31 אוגוסט (8) 2022 לר' אהרון שלום הבנתי שאתה נותן לאוצה"ח ספרים ומקבל תוכנות. בכמה אתה מוכר גירסה 20?