>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
מחילה זו לא טענה1. יצא ספר שמדבר בזה ואיני זוכר שמו. [ וגם שלחו לי פעם צינתוק שמישהו מדבר שם נגד הגיטין , אבל היה קשה לשמוע כיון שדיבר מאוד בזלזול נגד רבני ישראל]
2. אם מרן הראשל'צ שליט'א לא מדבר בזה, כנראה שהכל בסדר.
אתה מכיר את החתן של הרב סופר שלום יצחק מזרחיעיין בקובץ המצורף
אני חושב שהוא צודק יש בזה בעייה רצינית הוא ת"ח ויודע מה הוא אומר זה שקשה לקבל זאת זה לא אומר שזה לא נכוןמחילה זו לא טענה
אתה מכיר את החתן של הרב סופר שלום יצחק מזרחי
יש לי קרוב משפחה חתן של הרב ציון סופר זצ"ל שנפטר
https://forum.moreshet-maran.com/threads/הרב-רפאל-אליהו-ציון-סופר-זצ-ל-ראש-ישיבת-רכסים.9264/post-102437הוא ת"ח
לא נכון. מידיעה.יש לי קרוב משפחה חתן של הרב ציון סופר זצ"ל שנפטר והוא טוען שהגיטין שנערכים היום בבתי הדינים הרבניים הם בעייתיים כי הכל נעשה בצורה כפוייה אדם שמתבלט ישר לכלא יש כאן בעייה האם ידוע לכם משהו הרי זה יכול להיות בעיות
לא נכון מידיעה. ואכמ"ל.לא נכון. מידיעה.
רק חלק שעושים מלא בלאגן וסיפורים מסובכים ולא עוזר שכנועים וכו' אז מתחילים עם כפיה, עד כלא הדרך ארוכה מאוד מאוד ורק במקרים חריגים.
יתכן ואיני יודע.הנושא הזה נידון כבר אצל הדיינים הוותיקים, וכבר התחיל בזה הג"ר יצחק אייזיק הלוי הרצוג זצ"ל, וכן עבר את שבט ביקורת מרן הרב עובדיה והגרי"ש אלישיב ועוד רבים, שהנהיגו למנוע מהבעל זכויות, ואפילו לשים אותו בכלא על 'בזיון בית דין', וכאשר נותן גט מתחשבים במצבו.
הגאון הנז' לעיל למיטב ידיעתי לא התגרש מעולם, והוא צדיק יר"ש מרבים ולא חשוד בכגון דא.יש כמה אנשים שעברו את זה, וזה לא מצא חן בעיניהם, ואז הם מתחילים לקטר ולהוציא שם רע על המוני בני ישראל שהתגרשו ברבנות.
אולי, אבל הגאון הנז' אינו חשוד בזה, הוא תלמיד חכם מופלג, צא וראה בספריו.לרוב ההערות על זה הם מאלה שלא קשורים בענייני אה"ע, לא בדקו מעולם את ההלכה בזה, ויותר מכך, הם בדרך כלל מהנפגעים או קרובים לנפגעים.
אוקיי אם כך אז תלך תדבר איתו יש לרב יהודה בן דוד את הטלפון שלו ותדבר איתו אין לי קשר איתו אני לא מגיע מספיק לירושלים אז אני לא פוגש אותו תשמע מה הוא יאמר לך ותראה כמה הוא גאון תגיד לי מה הוא אמראולי, אבל הגאון הנז' אינו חשוד בזה, הוא תלמיד חכם מופלג, צא וראה בספריו.
וגם נראה יר"ש מרבים. (איני מכירו באופן אישי).
מה זה נוגע אלי? וכי אני בקי בטיב גיטין וקידושין?אוקיי אם כך אז תלך תדבר איתו יש לרב יהודה בן דוד את הטלפון שלו ותדבר איתו אין לי קשר איתו אני לא מגיע מספיק לירושלים אז אני לא פוגש אותו תשמע מה הוא יאמר לך ותראה כמה הוא גאון תגיד לי מה הוא אמר
גיטי הכזב.. יצא ספר שמדבר בזה ואיני זוכר שמו.
אדרבה, יוסיף מר ונחכם כולנו.ואכמ"ל.
איני יכול.אדרבה, יוסיף מר ונחכם כולנו.
איזה חתן מדובר?יש לי קרוב משפחה חתן של הרב ציון סופר זצ"ל שנפטר והוא טוען שהגיטין שנערכים היום בבתי הדינים הרבניים הם בעייתיים כי הכל נעשה בצורה כפוייה אדם שמתבלט ישר לכלא יש כאן בעייה האם ידוע לכם משהו הרי זה יכול להיות בעיות
איזה חתן מדובר?