ישועה ורחמים
Well-known member
בבקשה לא להפחיד את הציבור עם נבואות שואשמעתי שהוא אומר עכשיו שעומד להיות רעידת אדמה גדולה בכל הארץ זה נכון?
בבקשה לא להפחיד את הציבור עם נבואות שואשמעתי שהוא אומר עכשיו שעומד להיות רעידת אדמה גדולה בכל הארץ זה נכון?
די מספיק עם הנבואות.................שמעתי שהוא אומר עכשיו שעומד להיות רעידת אדמה גדולה בכל הארץ זה נכון?
אמר כיצד להתכונן?שמעתי שהוא אומר עכשיו שעומד להיות רעידת אדמה גדולה בכל הארץ זה נכון?
יש בארה"ק גיאולוגים מופלגיםאמר כיצד להתכונן?
להצטייד במים? סוכר? שמן? קפה?יש בארה"ק גיאולוגים מופלגים
אם ביתך ייפול ח"ו לא יועיל מים ושמן עאכו"כלהצטייד במים? סוכר? שמן? קפה?
ה' ישמור!!!!!!!!!!!!! למה לפתוח פה?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אם ביתך ייפול ח"ו
אם אומרים ח"ו המכוון שלא יקרהה' ישמור!!!!!!!!!!!!! למה לפתוח פה?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה התאריך?ככה שמעתי שיצא מפומיה דהרב שיהיה רעידת אדמה בכל הארץ ונקט בתאריך מסויים ואמר שימותו הרבה ואז יהיה גילוי משיח. לא יודע אם זה נכון שיבדקו אצלו.
לא יודע אני שמעתי ממשהו, אני לא מכיר את הרב, לכן שאלתי פה שהמשפחה שלו תשאל אותו....מה התאריך?
והאם יש ספרים בקבלה או בפשט שהרב חיבר?
זכה.יוסי אליטוב גם קשור אליו משפחתית
מיזכה.
הוא!
די לתמימות!!!נמסר לי מבני משפחתו שיתכן שאחד שתמיד אומר לרב דברים שיגיד כאילו זה נכון ואומר לו הרב נכון יהיה ככה וככה הרב נכון זה יהיה בתאריך הזה והזה
וכן יכול להיות שהמציאו את זה בשמו
וכמו שמספרים על מרן זצ"ל שהיה עונה לאחד נכון נכון בגלל שהיה לו ריח רעה בפה וענה לו סתם
למי התכוונת?די לתמימות!!!
לכל התמימים, ולכל החושבים שהציבור תמים!!!למי התכוונת?