מרדכי מיכאלי
Active member
נראה לי שחכם יצחק משען האריך ימים יותר מכולם, ממש חוני המעגל.... מסופקני אם הוא שייך לדור הזה...הרגת את כולם... כל מי שהזכרת עליו השלום, או חיי העולם הבא. חחח
>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
נראה לי שחכם יצחק משען האריך ימים יותר מכולם, ממש חוני המעגל.... מסופקני אם הוא שייך לדור הזה...הרגת את כולם... כל מי שהזכרת עליו השלום, או חיי העולם הבא. חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחנראה לי שחכם יצחק משען האריך ימים יותר מכולם, ממש חוני המעגל.... מסופקני אם הוא שייך לדור הזה...
הרב @מורשת מרן כדרכו מאריך ומשבח גם בדברים שהלוואי ונגיע אליהם... כדרכו בקודש....יישר כח גדול, משמח ומעודד.
וכאן המקום להודות להרה״ג רבי @אושרי רביב על כל מה שעושה למען מורשתו של מרן, בעיקר מאחורי הקלעים, בשעות לא שעות.
יהיה רצון שזכותו של מרן זיע״א תעמוד לו לכל מילי דמיטב. אמן.
מה עם ר' שמואל שמאי הי''ו? (הבשם)היה אחיו של ר' יצחק
זכר שניהם לחיי עוה"ב
האמת שנים שלא הייתי בירושלים... באמת מעניין....מה עם ר' שמואל שמאי הי''ו? (הבשם)
נראה לי שחכם יצחק משען האריך ימים יותר מכולם, ממש חוני המעגל.... מסופקני אם הוא שייך לדור הזה...
מה אתם רוצים כולם היו זקנים באים בימיםהרגת את כולם... כל מי שהזכרת עליו השלום, או חיי העולם הבא. חחח
מבחינתי אם תרצו גם הוא נפטר...מה עם ר' שמואל שמאי הי''ו? (הבשם)
אל תגיד ככה. הוא חי ברוך ה' ועוד יחיה שנים רבות בעז"ה. למה להרוג בן אדם חי?... לא מתאים אפילו בצחוק...מבחינתי אם תרצו גם הוא נפטר...
הוא בבית אבות ליד הבית של מרן חכם יצחק
בן מאה כאילו מת ועבר מן העולםאל תגיד ככה. הוא חי ברוך ה' ועוד יחיה שנים רבות בעז"ה. למה להרוג בן אדם חי?... לא מתאים אפילו בצחוק...
מאה?!....בן מאה כאילו מת ועבר מן העולם
מי זה חכם ריבימו"ז חכם ריבי היה מגדולי תומכי מרן זצוק"ל וכעת קשה להאריך.
איני חכם, אך לא ראיתי כאן מאן דהוא שהעיז לדבר עליהם.לכל המגיבים החכמים, אף א' לא ענה ענינית על זה שמעיזים לדבר על חכם מרדכי אליהו. ויבלטו"א הגרש,מ עמאר הרי זו עזות מצח,
שיאריך ימים עד ביאת גואל צדק ועד בכללבן מאה כאילו מת ועבר מן העולם
זה חכם דגן אבא של אלי מהסלטים בשוק הבוכריםמי זוכר אותו ומה היה עושה כשרבינו עובדיה היה נכנס ליזדים? @אושרי רביב והצעירים בכבוד
נראה לי הוא היה מוחא כפיים ומשתולל עם הידיים, לא?מי זוכר אותו ומה היה עושה כשרבינו עובדיה היה נכנס ליזדים? @אושרי רביב והצעירים בכבוד
הצג קובץ מצורף 10251
ועוד תמונה אחת להיום של זכריה. יש לי עוד הרבה תמונות של הכוכבים אבל זה כבר נכנס לאוירה שלא מתאימה לבין המצרים, אז נשמור לפעם אחרת
נראלי שרובם היו עושים שם ככה באותו הזמן....זה ניחוש פרוע...נראה לי הוא היה מוחא כפיים ומשתולל עם הידיים, לא?
יש לי הוכחה לכך, אבל אני לא מוצא את זה... סרטון רואים אותו כמעט אני בטוח בזה... עושה כך.נראלי שרובם היו עושים שם ככה באותו הזמן....זה ניחוש פרוע...