יצחק משען
Well-known member
@באר חפרוה אם יורשה לשאול באיזה עיר אתם?
>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
לידיעת העונים כל תשובה מחכימה את כל הפורום...אם תרצה שהספרים יכנסו בחנויות, אתה יכול להדפיס ביפה נוף שהם יותר יקרים אבל מכניסים ספרים שלך בחנויות שלהם לתקופה מסויימת
הזולים ביותר שאני מכיר זה דפוס ר"ע בני ברק. וכן דפוס שווה בבני ברק. אולי יש עוד.מי מכיר דפוס זול באיכות טובה לכריכה רכה בכמויות קטנות
רכסים!@באר חפרוה אם יורשה לשאול באיזה עיר אתם?
הוא שאל את @באר חפרוה...רכסים!
הוא ענה על @באר חפרוה לכאורההוא שאל את @באר חפרוה...
הוא בביתרהוא ענה על @באר חפרוה לכאורה
חשבתי שבאר חפרוה שאל אותי כי הייתי אתו בקשר ...הוא שאל את @באר חפרוה...
בירושלים,המדפיס
0527685818
איזה גובה תרומה מזכה בפרסום, במילים אחרות - כמה לבקש עבור גדלים שונים של הנצחהתיגש אליו ותציע לו אם הוא רוצה לתרום לספר שחיברת לע"נ הנפטר ושמו של הנפטר יופיע בסוף הספר
אני בדרך כלל לא נוקב סכום ... מפרוטה לפרוטה ...איזה גובה תרומה מזכה בפרסום, במילים אחרות - כמה לבקש עבור גדלים שונים של הנצחה
ברור שכל סכום יתקבל בברכה,אני בדרך כלל לא נוקב סכום ... מפרוטה לפרוטה ...
תלוי בבן אדם ...
אבל אפשר לבקש לפחות 100 ש"ח
פחות מזה יצור לך רשימה של מאות אנשים....אני בדרך כלל לא נוקב סכום ... מפרוטה לפרוטה ...
תלוי בבן אדם ...
אבל אפשר לבקש לפחות 100 ש"ח
ברור, ולכן לכאורה אינו נכון להבטיח הנצחה בסכום כזה,פחות מזה יצור לך רשימה של מאות אנשים....
לעניות דעתי 250לריבוע (מלבן) נחמד.ברור, ולכן לכאורה אינו נכון להבטיח הנצחה בסכום כזה,
ואם כן חוזרת שאלתי מאיזה סכום יש לתת הנצחה?
יש"כ. מסכימים?לעניות דעתי 250לריבוע (מלבן) נחמד.
נגיד 4 ריבועים בעמ'.
כת''ר יודע את המספרהזולים ביותר שאני מכיר זה דפוס ר"ע בני ברק. וכן דפוס שווה בבני ברק. אולי יש עוד.
לא חייב ריבוע אפשר בשורה, כל 10 אנשים של 100 ש"ח זה 1000 ש"ח, קונטרס של 100 יחידות כריכה רכה עולה בסביבות 2500 ש"ח, זאת אומרת מספיק 25 איש לכסות הדפסה של כריכה רכה , והלוואי שיהיו לך מאות אנשים...פחות מזה יצור לך רשימה של מאות אנשים....