100% פוסקים אשכנזים... ובעיקר חסידיםהנה קובץ מעניין במיוחד, המתאים לת"ח שרוצים לשמוע את טענות שני הצדדים.
בקובץ יש את טענות המתירים ואת התגובות של האוסרים וכן להיפך.
>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
100% פוסקים אשכנזים... ובעיקר חסידיםהנה קובץ מעניין במיוחד, המתאים לת"ח שרוצים לשמוע את טענות שני הצדדים.
בקובץ יש את טענות המתירים ואת התגובות של האוסרים וכן להיפך.
יש שם גם הרבה שאינם ידועים כלל כפוסקים.100% פוסקים אשכנזים... ובעיקר חסידים
עברתי לפני שנה על חומר כפול מהחומר שצירפתי עד כה...אם:
לא עברת עליו כמו שצריך".
אז:
ואני עברתי על חומר למה מותר להכנס להר הבית וכל מי שלא נכנס כאילו מחריב את הבית מה דעתך.עברתי לפני שנה על חומר כפול מהחומר שצירפתי עד כה...
אלא שהעדפתי לשלוח את החומר המעודכן לטובת הציבור, וכדי שלא ישאלו אותי שאלות על הקבצים החדשים ציינתי שלא עברתי עליהם כמו שצריך.
הנה חומר מלפני כשנה
סתם ליצנות, לא רואה צורך לענות על זה.ואני עברתי על חומר למה מותר להכנס להר הבית וכל מי שלא נכנס כאילו מחריב את הבית מה דעתך.
ועברתי על חומר שכל רבני ערים מקבלים כסף מנוצרים..... ועוד ועוד.....
מה דעתך??? מה זה עברתי על חומר, וכי אפשר לשכנע אותך, אז תגיד לי אני ישכנע אותך הרבה דברים מוזרים
חוץ מזה הסגנונות של האנשים שמקבלים כאלו דעות זה ענין של נפש מסוימת. וד"ל.
תעלה הכלאם יש תועלת אעלה
אתה מסוגל לעבור על כל החומר בעברית שאתה צריך גם את האנגלית?תעלה הכל
אני בטוח שגם בענין הקורונה היה לך דעה ברורה אחרי קריאת הרבה חומרים...אתה מסוגל לעבור על כל החומר בעברית שאתה צריך גם את האנגלית?
לי לקח יותר משבוע ללמוד את הנושא ולעיין בו, ולהתכתב עם העוסקים בדבר, עד שהגעתי למסקנה שזה בעייתי בפרט לאלה שמצריכים מסורת.
בל"נ אעלה בהמשך את האנגלית.
יש לי שאלה קטנה מי הוא הרב שלך?סתם ליצנות, לא רואה צורך לענות על זה.
מבחינתי אדם שמזלזל באנשים יראי שמים ויראי חטא כאילו יש להם בעיות נפשיות, זה אומר לי עליו הרבה.... וד"ל.
תעבור על החומר שצירפתי ותענה לגופם של דברים.
בהצלחה.
תעלה הכל
בבקשהאברך חשוב יושב כבר חודשיים יום ולילה על הבעיות והשאלות שעופות
כל חומר יועיל לבירור בשאלה מהקשות שבדורינו יישר כח על כל המידע
נשמח שתשתף אותנו במסקנותיו.אברך חשוב יושב כבר חודשיים יום ולילה על הבעיות והשאלות שעופות
כל חומר יועיל לבירור בשאלה מהקשות שבדורינו יישר כח על כל המידע
בטוח שלא פספסת כלום?מקווה שלא פספסתי עוד קבצים.
לאבטוח שלא פספסת כלום?