• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

פרסום ראשון: מנהיג הדור מרן הראש"ל בהקדשה אישית ליו"ר האופוזיציה יאיר לפיד (מ"מ)

הקדשה-ליאיר-לפיד-עם-לוגו_optimized.jpg
(מורשת מרן)

נערך לאחרונה:
לא אחרון...
(מעודכן מהיום ערב ר"ח שבט)

לא אחרון...
(מעודכן מהיום ערב ר"ח שבט)
ב'ה שזה חסום לי ואיני יודע מה כתוב שם על האיש הרשע מרושע עוכר ישראל!!!!!!!!!!!

שכר שיחה נאה.
בינתיים הלפיד רק דיבר, לא עשה חוק אחד נגד לומדי התורה והחרדים.
לעומת נתניהו שקיצץ לחרדים בקצבאות הילדים (כשהיה שר האוצר בממשלת שרון) ובפגיעה בכוללים ובישיבות וכו' וקיבל הקדשות חמות ממרן זיע"א על ספריו.

שכר שיחה נאה.
איזה שיחה נאה? להבנתי מרן לא יודע מה הוא דיבר ורק אמרו לו שדיבר "טוב", הנ"ל דיבר שטויות ולקח את כוחא דהיתרא לדרכו ולהבנתו ה"י
בינתיים הלפיד רק דיבר, לא עשה חוק אחד נגד לומדי התורה והחרדים.
שכר שיחה וכו?
לעומת נתניהו שקיצץ לחרדים בקצבאות הילדים (כשהיה שר האוצר בממשלת שרון) ובפגיעה בכוללים ובישיבות וכו'
נוהגים להזכיר לו את זה בכל הזדמנות, אתה פעם קראת למה ומה היה המצב באותה התקופה? כדאי לבדוק דברים לפני שמנופפים בהם
וקיבל הקדשות חמות ממרן זיע"א על ספריו.

אקוה שבאמת יהיה פרסום ראשון ואחרון!!!!

אני לא זוכר. כמה?
זה לא ענין של זוכר, אתה פשוט לא יודע כמה.
וזה חוץ מעשרות זכאויות שהוא ביטל ללומדי התורה, חיפש בחורים ובסדקים כל סעיף שמטיב עם לומדי התורה וביטלו, ואיני יודע אם עד היום כולם תוקנו.

יהודה אבידן: "הראשון לציון לא שלח רק לו, אלא לכולם. יש כאלו שרצו לעשות מזה עניין, אין כאן שום עניין של שיתוף פעולה עם יאיר לפיד, אולי זו תחילת החזרה בתשובה של יאיר לפיד", אמר בסרקזם".

אתה לא זוכר את ממשלת בנט לפיד? כמה כוללים נסגרו אז?
אין לי מושג על מה אתה מדבר, בזמן הממשלה הקודמת, לא הורידו שקל מהתקציב של הדתות ומשל הישיבות
כל הרעשים והצלצולים הם בגדר חלומות נטו ומשאלות לב
חוץ- מהחד פעמי והשתייה המתוקה שהפכו את זה ל......- שום שקל לא הורידו לא לישיבות ולא לאברכים

זה לא ענין של זוכר, אתה פשוט לא יודע כמה.
וזה חוץ מעשרות זכאויות שהוא ביטל ללומדי התורה, חיפש בחורים ובסדקים כל סעיף שמטיב עם לומדי התורה וביטלו, ואיני יודע אם עד היום כולם תוקנו.
מההה
נשמח לדוגמה..

מרן שליט"א אינו תמים ואף אחד לא זייף את חתימתו
הדבר ברור שמרן ממשיך את דרך אביו הגדול מרן זיע"א לעבוד בשיתוף פעולה פוליטי עם כולם ולא נמכרנו לנתניהו ולימין שעושים צחוק מהחרדים
וכבר אמר מרן זיע"א בזמנו [בישיבת אור החיים כשהיה שוויון בין פרס לרבין מהשמאל לבין שמיר מהליכוד] על הימין והשמאל שזה נבילה וזה טריפה רק שהימין מבטיח ולא מקיים והשמאל מבטיח ומקיים

חזור
חלק עליון