הצעיר ני"ו
Well-known member
תעלה לנוועוד יש לי תמונה של הרב אלבז קונה ירקות. (לא ידוע מי צילם)
ר' אברהם טופיק מחכמי פורת יוסף בחנות ועוד ועוד.
ר' אברהם יונה קונה חלב וגבינה בסופר ליד ביתו
גם ר' יצחק כהן מלפני כמה שנים ועד.
>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
תעלה לנוועוד יש לי תמונה של הרב אלבז קונה ירקות. (לא ידוע מי צילם)
ר' אברהם טופיק מחכמי פורת יוסף בחנות ועוד ועוד.
ר' אברהם יונה קונה חלב וגבינה בסופר ליד ביתו
גם ר' יצחק כהן מלפני כמה שנים ועד.
בלי לזלזל כי הוא זה בכבודו של הרה"ג יהודה בארי שליט"א,מורינו עמוד התורה הגאון הגדול רבי משה צדקה שליט"א ראש ישיבת פורת יוסף בנישוק ידי הרב הינוקא שצעיר ממנו בכ50 שנה בערך
'זופניק בכיכר': חבר מועצת חכמי התורה של ש"ס הגאון רבי שלמה מחפוד ראש בד"ץ 'יורה דעה', מתהלך עם נכדו כאחד האדם ברחובות בני ברק.במחיצתם של רבותינו גדולי ומנהיגי הדור שליט"א
'זופניק בכיכר': רבה של ירושלים והראשון לציון הגאון הרב שלמה משה עמאר, בביקור חיזוק אצל פצועי המלחמה המאושפזים בבית החולים 'תל השומר', יחד עם רב בית החולים הרב יואב אוקנין וסגנו הרב אלי בן גיגיforum.moreshet-maran.com
תמונה די ישנה, נכון ? (פסח...)הגאון רבי דוד אברהם נסע במיוחד לעיר ביתר לבקר בגן חדש עם ארבעה תלמידות לחזק את האברכים המייסדים
הצג קובץ מצורף 15484
יחצתמונה די ישנה, נכון ? (פסח...)
מה קורה עכשיו??
לא מתהלך כאחד האדם !!!!!!!הצג קובץ מצורף 15591הולך בין אנשים ונדמה כבן אדם אבל באמת הוא מלאך....
מרן ראש הישיבה אחוז בשרעפים בדרכו לשיעור בישיבה.
יש ויש הרבה מדומיינים. אני יספר לך דברים לא תדע אם לבכות או לצחוק.יש דוגמאות הפוכות?
אתם מכירים רבנים שאף פעם לא מתהלכים "כאחד האדם"?
נחמד לצחוק קצת, למה לא?יש ויש הרבה מדומיינים. אני יספר לך דברים לא תדע אם לבכות או לצחוק.
?הצג קובץ מצורף 15591הולך בין אנשים ונדמה כבן אדם אבל באמת הוא מלאך....
מרן ראש הישיבה אחוז בשרעפים בדרכו לשיעור בישיבה.
אני יכתוב 2 עובדות שראיתי במו עיני, אחד לפני 30 שנה ואחד לפני 30 יום, ולא בטוח בכלל שזה מצחיקנחמד לצחוק קצת, למה לא?
תודה מראש !!
[לפעמים צריך, להוציא מלבן של]
מרן היה עושה כך? נשמע הזוי...הוא היה רוצה הסכמה ממרן רבינו עובדיה היה כותב בעצמו את ההסכמה ומביא לרבינו שיעתיק ויכתוב כמו שהוא מבקש...
"שלא חיסר בעולמו כלום ... נפשות רבות וחסרונן" ...אני יכתוב 2 עובדות שראיתי במו עיני, אחד לפני 30 שנה ואחד לפני 30 יום, ולא בטוח בכלל שזה מצחיק
היה אחראי [זצ"ל] על בית כנסת בירושלים שאחז מעצמו גדול הדור, שמישהו הביא לו הזמנה לבר מצוה, יהודי תמים בעל בית ממתפללי ביהכנ"ס, והוא כתב על המעטפה לכבוד ר' יצחק אבועלי [לדוגמא]. וההוא נהיה אדום כמו סלק והתחיל לצעוק עליו ליד כולם אתה לא מתבייש לכתוב עלי ר'? מה אני נראה לך חבר שלך? בעל בית כמוך? ואותו אחד לא הבין מה הוא עשה ולמה הוא חטף כזו מקלחת קרה.
יש יהודי אחד נחמד שאוחז מעצמו מופת הדור שכל פעם שאני פעם הוא מספר לי סיפורים על גדולתו בתורה, ואיך שהוא שם את כל רבני ירושלים בכיס שלו, והבעיה שהוא מאמין לשטויות שלו ובספרים שלו הוא כותב שבחים על עצמו כאילו אחרים כותבים עליו... ובפעם האחרונה שהייתי אצלו סיפר לי איך הוא עשה השתטחות על קבר של איזה תנא בצפון [סיפור ארוך מטופש בעיני] והוריד שם אורות וכו'
ועכשיו נזכרתי באחד שהיום הוא "אגרויסע גדול" שפעם הוא היה רוצה הסכמה ממרן רבינו עובדיה היה כותב בעצמו את ההסכמה ומביא לרבינו שיעתיק ויכתוב כמו שהוא מבקש...
שימחת אותי לפני השינה חחחחחחאני יכתוב 2 עובדות שראיתי במו עיני, אחד לפני 30 שנה ואחד לפני 30 יום, ולא בטוח בכלל שזה מצחיק
היה אחראי [זצ"ל] על בית כנסת בירושלים שאחז מעצמו גדול הדור, שמישהו הביא לו הזמנה לבר מצוה, יהודי תמים בעל בית ממתפללי ביהכנ"ס, והוא כתב על המעטפה לכבוד ר' יצחק אבועלי [לדוגמא]. וההוא נהיה אדום כמו סלק והתחיל לצעוק עליו ליד כולם אתה לא מתבייש לכתוב עלי ר'? מה אני נראה לך חבר שלך? בעל בית כמוך? ואותו אחד לא הבין מה הוא עשה ולמה הוא חטף כזו מקלחת קרה.
יש יהודי אחד נחמד שאוחז מעצמו מופת הדור שכל פעם שאני פעם הוא מספר לי סיפורים על גדולתו בתורה, ואיך שהוא שם את כל רבני ירושלים בכיס שלו, והבעיה שהוא מאמין לשטויות שלו ובספרים שלו הוא כותב שבחים על עצמו כאילו אחרים כותבים עליו... ובפעם האחרונה שהייתי אצלו סיפר לי איך הוא עשה השתטחות על קבר של איזה תנא בצפון [סיפור ארוך מטופש בעיני] והוריד שם אורות וכו'
ועכשיו נזכרתי באחד שהיום הוא "אגרויסע גדול" שפעם הוא היה רוצה הסכמה ממרן רבינו עובדיה היה כותב בעצמו את ההסכמה ומביא לרבינו שיעתיק ויכתוב כמו שהוא מבקש...