• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

איגוד בני התורה בבני ברק, יש דבר כזה?

ב"ה יש איגוד שהוקם לאחרונה ע"י ידידינו הרב אליהו שושן הי"ו מנהל 'קו ההלכה הספרדי' וסגר"ע בני ברק,
הארגון נקרא 'שבתי'.
לא שומעים על זה כלום, מה המספר שלהם? מה הם עושים? אין שום פרסום, בערים אחרות האיגוד מככב בראש כל חוצות. תראה איזה פעילויות עושים למשל בתל אביב, בחולון, בחדרה, ועוד.

ב"ה יש איגוד שהוקם לאחרונה ע"י ידידינו הרב אליהו שושן הי"ו מנהל 'קו ההלכה הספרדי' וסגר"ע בני ברק,
הארגון נקרא 'שבתי'.
בבני ברק יש לזה פרסום גדול.
כל שניה אתה נתקל בסידור/תיק תפילין/קופסה לכובע, של שבתי.

בבני ברק יש לזה פרסום גדול.
כל שניה אתה נתקל בסידור/תיק תפילין/קופסה לכובע, של שבתי.
רק בעיתונים... פתאום אתה רואה מודעה שחילקו תיק תפילין, קופסא לכובע... אבל מי שמע על זה, רק בעיתון אתה רואה זאת לאחר מעשה...
אולי היה פירסום ואני לא ראיתי, לכן אני שואל כאן האם מישהו שמע או ראה פרסום מקדים, מה המספר שלהם?

רק בעיתונים... פתאום אתה רואה מודעה שחילקו תיק תפילין, קופסא לכובע... אבל מי שמע על זה, רק בעיתון אתה רואה זאת לאחר מעשה...
אולי היה פירסום ואני לא ראיתי, לכן אני שואל כאן האם מישהו שמע או ראה פרסום מקדים, מה המספר שלהם?
במדה ויש לך קהילה, אתה צריך לפנות לרב אליהו שושן או לעוזר שלו הרב יצחק פרץ, תרשם אצלו והוא יכניס אותך, ותקבל עידכונים למייל.
מקווה שעזרתי.

במדה ויש לך קהילה, אתה צריך לפנות לרב אליהו שושן או לעוזר שלו הרב יצחק פרץ, תרשם אצלו והוא יכניס אותך, ותקבל עידכונים למייל.
מקווה שעזרתי.
תוכל לשלוח לי באישי את המייל שלו או של העוזר שלו

בלשכת סגני ראש העיר בני ברק שלומי אלחרר ואליהו שושן מחזיק תיק תרבות יצאו במיזם לבין הזמנים - ׳כל הקהילות, כל הפעיליות, במקום אחד׳ - מארז מיוחד עם כל הכרטיסים לשלל הפעיליות שהופקו לבין הזמנים בצורה מרוכזת לכל קהילה.

זה קשור לאיגוד???????

בלשכת סגני ראש העיר בני ברק שלומי אלחרר ואליהו שושן מחזיק תיק תרבות יצאו במיזם לבין הזמנים - ׳כל הקהילות, כל הפעיליות, במקום אחד׳ - מארז מיוחד עם כל הכרטיסים לשלל הפעיליות שהופקו לבין הזמנים בצורה מרוכזת לכל קהילה.

זה קשור לאיגוד???????
היכן זה פורסם?

חזור
חלק עליון