כמה טוב השם!!!
Well-known member
מישהו שמע? מכיר? איך יתכן שבכל עיר עושים מיזמים וכו', ובבני ברק עיר התורה לא שומעים דברים כאלו... כיצד?
הכוונה לבחורי ישיבות...יש איגוד הקהילות והאברכים בכל הארץ תחת נשיאותו של מרן הראש"ל שליט"א
זה כולל גם את העיר בני ברק
לא שומעים על זה כלום, מה המספר שלהם? מה הם עושים? אין שום פרסום, בערים אחרות האיגוד מככב בראש כל חוצות. תראה איזה פעילויות עושים למשל בתל אביב, בחולון, בחדרה, ועוד.ב"ה יש איגוד שהוקם לאחרונה ע"י ידידינו הרב אליהו שושן הי"ו מנהל 'קו ההלכה הספרדי' וסגר"ע בני ברק,
הארגון נקרא 'שבתי'.
בבני ברק יש לזה פרסום גדול.ב"ה יש איגוד שהוקם לאחרונה ע"י ידידינו הרב אליהו שושן הי"ו מנהל 'קו ההלכה הספרדי' וסגר"ע בני ברק,
הארגון נקרא 'שבתי'.
רק בעיתונים... פתאום אתה רואה מודעה שחילקו תיק תפילין, קופסא לכובע... אבל מי שמע על זה, רק בעיתון אתה רואה זאת לאחר מעשה...בבני ברק יש לזה פרסום גדול.
כל שניה אתה נתקל בסידור/תיק תפילין/קופסה לכובע, של שבתי.
במדה ויש לך קהילה, אתה צריך לפנות לרב אליהו שושן או לעוזר שלו הרב יצחק פרץ, תרשם אצלו והוא יכניס אותך, ותקבל עידכונים למייל.רק בעיתונים... פתאום אתה רואה מודעה שחילקו תיק תפילין, קופסא לכובע... אבל מי שמע על זה, רק בעיתון אתה רואה זאת לאחר מעשה...
אולי היה פירסום ואני לא ראיתי, לכן אני שואל כאן האם מישהו שמע או ראה פרסום מקדים, מה המספר שלהם?
תוכל לשלוח לי באישי את המייל שלו או של העוזר שלובמדה ויש לך קהילה, אתה צריך לפנות לרב אליהו שושן או לעוזר שלו הרב יצחק פרץ, תרשם אצלו והוא יכניס אותך, ותקבל עידכונים למייל.
מקווה שעזרתי.
כמו מה שיש אצלינו הירושלמיםהארגון נקרא 'שבתי'.
חדש ישן...@כמה טוב השם!!! ברוך הבא לפורום.
תדע להבא, שדבר כזה מתאים ל"חדר קפה", לא לכאן.
קיבלת?תוכל לשלוח לי באישי את המייל שלו או של העוזר שלו
היכן זה פורסם?בלשכת סגני ראש העיר בני ברק שלומי אלחרר ואליהו שושן מחזיק תיק תרבות יצאו במיזם לבין הזמנים - ׳כל הקהילות, כל הפעיליות, במקום אחד׳ - מארז מיוחד עם כל הכרטיסים לשלל הפעיליות שהופקו לבין הזמנים בצורה מרוכזת לכל קהילה.
זה קשור לאיגוד???????
דרך המלך במייל.היכן זה פורסם?
לי זה עדיין לא נשלח...דרך המלך במייל.
צאטלי זה עדיין לא נשלח...
יש לי רק מייל. לא צעט.