• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מעמד 'הקבלת פני רבו המרכזי' בעיר בני ברק! למנהיג הדור רבן של ישראל מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א נשיא האיגוד - ע"י 'איגוד האברכים והקהילות'

רבותי חייבים לפרגן על האיגוד פשוט כל מה שסיפרו לנו שמרן הראש''ל זה רב רק של העמך ציבור הבעלי ביתים של ערי הפריפריה וכדו' אתמול כל אחד שראה לא היה יכול להתעלם מציבור כ''כ ענק וזה אפילו לא חמש אחוז מציבור בני תורה ענק שלא הגיעו
כן אפשר להיות בהשקפת עולם והליכותיו והלכותיו של מרן זצוק''ל והיבדל''ח בנו ממשיך דרכו ולהיות משויך לבני תורה
חיזקו ואימצו.......

רבותי חייבים לפרגן על האיגוד פשוט כל מה שסיפרו לנו שמרן הראש''ל זה רב רק של העמך ציבור הבעלי ביתים של ערי הפריפריה וכדו' אתמול כל אחד שראה לא היה יכול להתעלם מציבור כ''כ ענק וזה אפילו לא חמש אחוז מציבור בני תורה ענק שלא הגיעו
כן אפשר להיות בהשקפת עולם והליכותיו והלכותיו של מרן זצוק''ל והיבדל''ח בנו ממשיך דרכו ולהיות משויך לבני תורה
חיזקו ואימצו.......
למה שמשהו יחשוב ככה?
כשמרן היה בתחילת שנת השמיטה בבאר שבע בית הכנסת היה מלא בלי מקום כלל וכולם היו בני תורה.
זה דברים ידועים, רק אנשים שלא ראו מעמד שמרן שליט"א הגיע אליו יכול לחשוב

גלריה מורחבת מהקבלת פני רבו ברגל למרן הראש"ל הרב יצחק יוסף שליט"א באירוע של 'איגוד האברכים והקהילות' בעיר בני ברק​

יצא ב"ה מחדש הסידור חזו"ע, רק חבל שלא עשו עימוד חדש ובפונטים יותר עדכניים.
מה העניין אם כן?
אני מזמן עברתי להשתמש ב"למען שמו באהבה" שזה מדוייק לפי הנוסחים וההלכות של מרן. ובעימוד בהיר ונח.

נערך לאחרונה:
אני משתמש בכוונת הלב כל המעלות
אכן יש את מעלת הפירוש וגם אני משתמש רבות, אבל זה לא לפי הנוסחים וההלכות של מרן, שאלתי אותו למה והוא אמר שהוא לא רוצה לתפוס צד. אולי יעשו איזה מהדורה מיוחדת של כוונת הלב עם הנוסחים וההלכות של מרן @הרב דורון רונן - כונת הלב?

חזור
חלק עליון