איך מפסיקים את ההטרדות של ההתרמות של הקריין עם הקול המעצבן???

יש שמועות שבעיר אחת קדומה שמוזכרת בפרשת השבוע אין את הנודניקים האלו שרוצים להאכיל את הילדים.
אולי כדאי לארגן שמה קבוצת רכישה או משהו.
לשיטתך כל הדרכים כשרות כשאתה רוצה להאכיל את הילדים?? גם להטריד מאות אלפי אנשים שבמפורש אומרים לך שזה מציק ומצריך ריצה לטלפון ולגלות שזה שוב ההוא עם הקול המעצבן, או לחזור לשיחה שהתקשרו אליך ולגלות שזה שוב אותו אחד?

תוכל לדפוק אצל אדם שלש פעמים ביום ולבקש צדקה, וכשהוא יבקש שתפסיק להטריד אותו, ושהוא תורם בדרכו, תזכיר לו עיר קדומה מהפרשה...
אם זה ההגיון שלך - יערב לך.

יש שמועות שבעיר אחת קדומה שמוזכרת בפרשת השבוע אין את הנודניקים האלו שרוצים להאכיל את הילדים.
אולי כדאי לארגן שמה קבוצת רכישה או משהו.
על כגון זה ביאר הקוצקער ז''ל הפסוק "ואנשי סדום רעים וחטאים" ומה היתה חטאתם?! שהיו "לה' מאוד", הם היו פרומערס גדולים...

לשיטתך כל הדרכים כשרות כשאתה רוצה להאכיל את הילדים?? גם להטריד מאות אלפי אנשים שבמפורש אומרים לך שזה מציק ומצריך ריצה לטלפון ולגלות שזה שוב ההוא עם הקול המעצבן, או לחזור לשיחה שהתקשרו אליך ולגלות שזה שוב אותו אחד?

תוכל לדפוק אצל אדם שלש פעמים ביום ולבקש צדקה, וכשהוא יבקש שתפסיק להטריד אותו, ושהוא תורם בדרכו, תזכיר לו עיר קדומה מהפרשה...
אם זה ההגיון שלך - יערב לך.
אם היית הולך לכייון של "זה עמותות עשירות שלא באמת מעבירות לעניים" החרשתי. אבל אם אתה מסכים שזה יהודי רוצה להאכיל את ילדיו, אז כן. בעיני מותר לו לחפור לך עד שיצא ארנקך.

אגב, בהלכה כתוב שכופין על הצדקה. כאן אף אחד לא קשר אותך לעמוד בכיכר העיר עד שתתרום, רק התקשרו אליך ובקשו.

אני לא יודע על מה מדובר כי אין לי חיבור לשום קו כזה או אחר
אבל זכור לי שיש אפשרות להירשם למאגר שנקרא אל תטריד אותי אולי זה יעזור גם למה שאתם מדברים
ואם כבר מדברים על סדומניקים אין לאף אחד זכות להחליט לי למי לתרום, ב"ה יש הרבה אברכים נזקקים שאני מעביר להם אישית וכמובן יש גם את מורשת מרן, אני לא מאמין לאף התרמה בטלפון וגם לא לרוב אלה שמסתובבים בבתי כנסת ומבלבלים המוח, ואין זה המצאה שלי אלא החכם מוצפי אומר כך אלף פעמים

חזור
חלק עליון