מעניין שבהתחלה היה כסא אחר, ומרן לא רצה לשבת עליו, מה פשר הדבר?
שימו לב איך בתחילת הסרטון מרן שליט"א מבקש כמה פעמים שישימו את הכסא המפואר יותר לאדמו"ר מגור ולא לו וגם אח"כ שהאדמו"ר מגור מגיע, מרן שליט"א מתנצל על שהביאו לו בעל כורחו את הכסא המפואר ולא לאדמו"ר מגור, איזה ענווה... אשרנו שזכינו...
נ.ב. ישר כח למי שצילם וערך והעלה את זה לפה
איזו מתיקות של מרן שליט"א, אשרינו שזכינו.צילום: המרכז למורשת מרן
בין המשתתפים: האדמו"ר מגור, האדמו"ר מבויאן, הרב ראובן אלבז הרבנים רלב"ג, הרב קאופמן (יו"ד ועד הישיבות), הרב שמואל רבינוביץ, הרב יצחק דניאל, הרב שלמה דנינו, משה ליאון, ועוד...
איפה אפשר לראות?אגב, מי שראה הסרטון שבע ברכות של הבן רבי שמואל אצל מרן זיע"א, ראה הרבה דברים מזכירים גם בשבע ברכות זה.
לא יודע איך מעלים.איפה אפשר לראות?
שמתם לב שלאדמו"ר מגור מרן מזג יין בגביע ולאדמור מבויאן הביא בכוס, מה פשר הדבר?
היה רק כוס אחד.שמתם לב שלאדמו"ר מגור מרן מזג יין בגביע ולאדמור מבויאן הביא בכוס, מה פשר הדבר?
היה 2היה רק כוס אחד.
להוריד אין בעיה, השאלה איך להעלות... זה שוקל מעל 300MBכמ"כ מי שיוכל להוריד את ההסרטה בקובץ זיפ תבא עליו הברכה.
חמש דקות אתה אחרי הכללמה כזה ארוך??
צריך לפנות שתי ערבים בשביל זה
למה לא עשו תמצות יותר קצר
אמתחמש דקות אתה אחרי הכל
זה לא שיעור כללי
מעניין. בדיוק בפרשת חיי שרה תשנ"ט:שימו לב איך בתחילת הסרטון מרן שליט"א מבקש כמה פעמים שישימו את הכסא המפואר יותר לאדמו"ר מגור ולא לו וגם אח"כ שהאדמו"ר מגור מגיע, מרן שליט"א מתנצל על שהביאו לו בעל כורחו את הכסא המפואר ולא לאדמו"ר מגור, איזה ענווה... אשרנו שזכינו...
אם אפשר מהזוית שלי, הנקודה אינה האורך אלא הצנזור, אצל אחינו (ולאו דוקא) לא היו מוציאים כזו הסרטה, שיש בה יותר מידי מאחרי הקלעים, אלא מוציאים רק את הקטעים הנבחרים ביותר.אמת
אבל אם אני הייתי העורך
הייתי עורך שיהיה באורך 5 דקות
וכפי שנוהגים אחינו האשכנזים
אני לא בא לתת ביקורת אבל זה מסורבל מידי הרבה זמן
מי זה הרב המקדים שם