• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

הקיצונים דורשים מהגר''ר אלבז לסגור את הסליחות לנשים ואם לא יצאו למאבק נגדו.

הצג קובץ מצורף 24748
להיכן הגענו שרבותינו נהפכו למרמס מי הם בכלל שיצאו נגד ראש הישיבה הגאון הצדיק רבנו ראובן אלבז שליט''א ועוד בשם התורה הקדושה
ראשית צילום: פרסום רוממה.
שנית הם לא קנאים הם קיצונים.
באגב ממה שהבנתי לאחרונה שכבר הגיעו להסדר.
אך המטומטמים ממאה שערים אוהבים להראות לעולם כמה שהם שולטים.
אבל הפריצות והרעש שיש שם זועקת לשמים.

מלחמה חדשה? מודעות ענק ברחובות ירושלים נגד מעמדי הסליחות בישיבת ׳אור החיים׳ בראשות הגר"ר אלבז: "דרישתינו הנחרצת היא לסגור לחלוטין את עזרת הנשים בזמן אמירת הסליחות. אם חלילה הסדר זה לא יבוצע, נצא במאבק איתנים נגד הרס שכונתינו למשך חודש ימים. התופעה ההרסנית והמשחיתה הזו תמוגר".

איך אמר לי חבר שגר שם בשכונה:
הם באו לשכונה לא מזמן, רובם גרים בשכירות, וכבר מחליטים לאנשים שגרים שם יותר מ-40 שנה מה לעשות.
על אלה אני בוכיה.....

נערך לאחרונה:
הם גמרו למחות במה שקורא בשוק מחנה יהודה. בכל גאולה, ביחזקאל , זה מה שמפריע להם שבשעה אחד וחצי בלילה נשים צדקניות וקצת פחות מזה.. באות לומר סליחות
בהתחלה קראתי להם קנאים על כך שמקנאים מג''ר ראובן אלבז שליט''א ועל זה אומרים קנאים יחיו ויסבלו

בוא נצא רגע מהבועה שרק אנחנו צודקים

הרב יגאל כהן היה לו שיעור כל יום שלישי בבני ברק וברגע שהוא קלט מה הולך בחוץ הוא העביר אותו לרמת גן/גבעת שמואל/פתח תקווה. כל הכבוד לו.

כאן, מורנו ורבנו שליט"א ספון בהיכל הישיבה וכנראה לא שם לב שסגנון השכונה משתנה ושזה מפריע לאנשים שיירות שיירות של בנות נושרות מתחזקות חילוניות ושאר מרעין בישין באות בקבוצות חלקם בנים בנות יחד בחצות ליל ולאחר מכן. מאוד הגיוני שזה יפריע.

אני מניח שמורנו הרב שליט"א עדיין לא עודכן בתלונות ובמצב אלא רק אנשי ביתו
מאמין שברגע שיידע מזה הוא יעביר את הסליחות למקומם.

חזור
חלק עליון