שלום האם ידוע איך להתקין וורד במחשב ללא עלות דרך אתר מסוים? או כל דרך? תודה
יוסף דהן Well-known member 20 יולי (7) 2022 #1 שלום האם ידוע איך להתקין וורד במחשב ללא עלות דרך אתר מסוים? או כל דרך? תודה
י יוסף יצחק Active member 20 יולי (7) 2022 #3 יוסף דהן אמר: שלום האם ידוע איך להתקין וורד במחשב ללא עלות דרך אתר מסוים? או כל דרך? תודה לחץ כדי להרחיב... עם חיבור לרשת יש את האופיס של מיקרוסופט: Sign in to your Microsoft account www.office.com יש להכנס עם חשבון, השימוש חינם יש גם תחליף בשם ליבר אופיס בעברית וחינם: Donate to LibreOffice | LibreOffice - Free and private office suite - Based on OpenOffice - Compatible with Microsoft Donate, donation, donations, funding, help, support, LibreOffice www.libreoffice.org עוד תחליף לוורד בלבד: Download AbiWord 2.9.4 AbiWord is a free word processing program similar to Microsoft Word. It is suitable for typing papers, letters, reports, memos, etc.... www.majorgeeks.com עובדי ותלמידי משרד החינוך יכולים לקבל אופיס חינם: אופיס חינם לעובדי הוראה בדף זה תוכלו לקרוא את ההנחיות להורדה ולהתקנה של תוכנת אופיס, ולצפות בסרטון הסבר. poh.education.gov.il נערך לאחרונה: 21 יולי (7) 2022
יוסף דהן אמר: שלום האם ידוע איך להתקין וורד במחשב ללא עלות דרך אתר מסוים? או כל דרך? תודה לחץ כדי להרחיב... עם חיבור לרשת יש את האופיס של מיקרוסופט: Sign in to your Microsoft account www.office.com יש להכנס עם חשבון, השימוש חינם יש גם תחליף בשם ליבר אופיס בעברית וחינם: Donate to LibreOffice | LibreOffice - Free and private office suite - Based on OpenOffice - Compatible with Microsoft Donate, donation, donations, funding, help, support, LibreOffice www.libreoffice.org עוד תחליף לוורד בלבד: Download AbiWord 2.9.4 AbiWord is a free word processing program similar to Microsoft Word. It is suitable for typing papers, letters, reports, memos, etc.... www.majorgeeks.com עובדי ותלמידי משרד החינוך יכולים לקבל אופיס חינם: אופיס חינם לעובדי הוראה בדף זה תוכלו לקרוא את ההנחיות להורדה ולהתקנה של תוכנת אופיס, ולצפות בסרטון הסבר. poh.education.gov.il
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 20 יולי (7) 2022 #4 יוסף יצחק אמר: עם חיבור לרשת יש את האופיס של מיקרוסופט: לחץ כדי להרחיב... יש גם את אלו... (אבל לי יש פשוט אופיס שאפשר להתקין במחשב [גם בלי רשת]. 2010/2016/2019/2021) קבצים מצורפים אופיס 2016.zip 1.5 MB · צפיות: 12 אופיס 2019.zip 2.8 MB · צפיות: 20
יוסף יצחק אמר: עם חיבור לרשת יש את האופיס של מיקרוסופט: לחץ כדי להרחיב... יש גם את אלו... (אבל לי יש פשוט אופיס שאפשר להתקין במחשב [גם בלי רשת]. 2010/2016/2019/2021)
י יוסף יצחק Active member 20 יולי (7) 2022 #5 בנימין לוריא אמר: יש גם את אלו... (אבל לי יש פשוט אופיס שאפשר להתקין במחשב [גם בלי רשת]. 2010/2016/2019/2021) לחץ כדי להרחיב... אבל צריך רשיון (הוא ביקש חינם...). אם לא אכפת לו מההודעת רישיון הוא יכול להתקין גם מכאן (64 סיביות ובהתאמה אישית): https://mitmachim.top/topic/5155/
בנימין לוריא אמר: יש גם את אלו... (אבל לי יש פשוט אופיס שאפשר להתקין במחשב [גם בלי רשת]. 2010/2016/2019/2021) לחץ כדי להרחיב... אבל צריך רשיון (הוא ביקש חינם...). אם לא אכפת לו מההודעת רישיון הוא יכול להתקין גם מכאן (64 סיביות ובהתאמה אישית): https://mitmachim.top/topic/5155/
י יוסף יצחק Active member 21 יולי (7) 2022 #6 בנימין לוריא אמר: אז כאן יש פריצה... לחץ כדי להרחיב... בפוסט שציינתי יש גירסה חדשה יותר של הפריצה הנ"ל (47), וגם לא מקישים 1 אלא מקישים 2 (כדי שיתחדש אוטומטית). בכל אופן אני הבאתי את האפשרויות למי שרוצה חינם לגמרי ללא פריצות.
בנימין לוריא אמר: אז כאן יש פריצה... לחץ כדי להרחיב... בפוסט שציינתי יש גירסה חדשה יותר של הפריצה הנ"ל (47), וגם לא מקישים 1 אלא מקישים 2 (כדי שיתחדש אוטומטית). בכל אופן אני הבאתי את האפשרויות למי שרוצה חינם לגמרי ללא פריצות.
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 21 יולי (7) 2022 #7 איך מבטלים את האנטי וירוס האם יש מדריך עם תמונות?
מורשת מרן Administrator חבר צוות 21 יולי (7) 2022 #9 רבותי, בפורום אנחנו שומרים על זכויות יוצרים. אין להעלות כאן קבצים של פריצת תוכנות וכדו'.
נ נוריאל Well-known member 21 יולי (7) 2022 #10 יוסף יצחק אמר: עובדי ותלמידי משרד החינוך יכולים לקבל אופיס חינם: אופיס חינם לעובדי הוראה בדף זה תוכלו לקרוא את ההנחיות להורדה ולהתקנה של תוכנת אופיס, ולצפות בסרטון הסבר. poh.education.gov.il לחץ כדי להרחיב... ייש"כ לא ידעתי וכעת התחלתי הורדה בחינם באמצעות הפרטים שלי במשרד החינוך.
יוסף יצחק אמר: עובדי ותלמידי משרד החינוך יכולים לקבל אופיס חינם: אופיס חינם לעובדי הוראה בדף זה תוכלו לקרוא את ההנחיות להורדה ולהתקנה של תוכנת אופיס, ולצפות בסרטון הסבר. poh.education.gov.il לחץ כדי להרחיב... ייש"כ לא ידעתי וכעת התחלתי הורדה בחינם באמצעות הפרטים שלי במשרד החינוך.