• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מכתבים רבים של מרן הרשלצ שליטא לצפיה עד שמחת תורה

צריך לבקש ממי שיש לו א. סבלנות. ב. את אוצר החכמה מהדורה 20.

כי זה למעלה מ20 עמודים בלשון המעטה...
לא הבנתי מה הבעיה.
מי שיש לו את הגרסה, יכול להפוך את זה לקובץ פי די אף בפעם אחת, כי זה למעלה מעשרים עמודים האפשרות...

זה מעניין מאוד הפנים שהוא הראה להקל בשאלה הראשונה בעניין השליח ציבור. כי באמת דיינו אם "מחקנו" שצי"ם במקומות שמגלחים בתער או שולחים את ילדיהם למקומות חילונים, אבל להיקלע לבתי כנסת או כוללים שלפעמים עולים שם שצי"ם עם אייפונים, גם דיי מצוי בפט בערי הפריפרייה....

מרן שליט"א כתב באחד המכתבים הנ"ל גבי במבה נוגט 'אדמה'. ומעניין איך הרב יצחק לוי שליט"א פסק בשו"ת אבי בעזרי (מהדורה תשע"ה) עמ' כט, לברך שהכל.

מרן שליט"א כתב באחד המכתבים הנ"ל גבי במבה נוגט 'אדמה'. ומעניין איך הרב יצחק לוי שליט"א פסק בשו"ת אבי בעזרי (מהדורה תשע"ה) עמ' כט, לברך שהכל.
שאלתי את הנלוים אליו והם כתבו לי שהרב יצחק לוי חזר בו לאחר שהרשלצ הכריע אדמה
וכך מופיע בעלון באר יצחק
אם תרצה אשלח בהזדמנות

שאלתי את הנלוים אליו והם כתבו לי שהרב יצחק לוי חזר בו לאחר שהרשלצ הכריע אדמה
וכך מופיע בעלון באר יצחק
אם תרצה אשלח בהזדמנות
אולי גם שינה באחת המהדורות.
אגב למה שו"ת אבי בעזרי הנ"ל לא נמצא באוצר החכמה וספרים אחרים שלו נמצאים

לא מכיר מהדורות של הספר שלו. יש ס' השיעור השבועי ואולי התכוונתם שחזר בו בס' באר יצחק שערכו את שיעוריו ובינתים יצאו ב' כרכים. אך אני
התכוונתי חזר בו בע''פ
ובעלון הנ''ל זה פורסם
ואיני יודע למה
.
לענ''ד
יש אולי שמעדיפים למכור הספרים ובכסף לעשות זיכוי הרבים
ויש המעדיפים לזכות את הרבים בצורה ישירה
למשל ששאלתי את הגאון הרב זמיר אם לשלוח כמה מספריו האחרונים לאוצה''ח כתב לי ''לעת עתה אין לשלוח שום ספר לאוצה''ח, להידברות יש ענין בזה''
בערך בזו הלשון
ואולי גם כאן.

חזור
חלק עליון