ובואו נראה מי מזהה מי מופיע בצילום לחצי שניה... אחד העילויים
יצחק משען Well-known member 25 Nov 2024 #1 ובואו נראה מי מזהה מי מופיע בצילום לחצי שניה... אחד העילויים
ע"ה ס"ט Well-known member 25 Nov 2024 #4 ספרדי גאה אמר: הנער ליד מרן הוא בנו של אמנון יצחק? לחץ כדי להרחיב... כך נראה (כלומר כך היה נראה בימי הת"ת), אם זה בביתו של ר' אליהו שטרית אז זה מסתדר.
ספרדי גאה אמר: הנער ליד מרן הוא בנו של אמנון יצחק? לחץ כדי להרחיב... כך נראה (כלומר כך היה נראה בימי הת"ת), אם זה בביתו של ר' אליהו שטרית אז זה מסתדר.
י יעקב הבבלי Active member 25 Nov 2024 #5 אם אני לא טועה האברך ר' ישראל מאיר יונה בנו של ח"ר אברהם יונה יצ"ו בטוב ילין מור וברחמים תקיץ
י יעקב הבבלי Active member 25 Nov 2024 #6 פשוט אמר: משה חבושה הי"ו מגודל זקן. חידוש. לחץ כדי להרחיב... זה ליל ל"ג בעומר כך אמר לי בזמנו הגר"א שטרית בטוב ילין מור וברחמים תקיץ
פשוט אמר: משה חבושה הי"ו מגודל זקן. חידוש. לחץ כדי להרחיב... זה ליל ל"ג בעומר כך אמר לי בזמנו הגר"א שטרית בטוב ילין מור וברחמים תקיץ
פ פשוט Well-known member 25 Nov 2024 #7 יעקב הבבלי אמר: זה ליל ל"ג בעומר כך אמר לי בזמנו הגר"א שטרית בטוב ילין מור וברחמים תקיץ לחץ כדי להרחיב... וכן למור
יעקב הבבלי אמר: זה ליל ל"ג בעומר כך אמר לי בזמנו הגר"א שטרית בטוב ילין מור וברחמים תקיץ לחץ כדי להרחיב... וכן למור
חיים אלוש Active member 26 Nov 2024 #8 פשוט אמר: משה חבושה הי"ו מגודל זקן. חידוש. לחץ כדי להרחיב... באמת חידוש כעת בימי העומר מגלח כבר.
פ פשוט Well-known member 26 Nov 2024 #9 חיים אלוש אמר: באמת חידוש כעת בימי העומר מגלח כבר. לחץ כדי להרחיב... הוא אשר תמהתי לעיל. פשוט אמר: משה חבושה הי"ו מגודל זקן. חידוש. לחץ כדי להרחיב...
חיים אלוש אמר: באמת חידוש כעת בימי העומר מגלח כבר. לחץ כדי להרחיב... הוא אשר תמהתי לעיל. פשוט אמר: משה חבושה הי"ו מגודל זקן. חידוש. לחץ כדי להרחיב...
פותח הדיון פותח הדיון יצחק משען Well-known member 6 דצמבר (12) 2024 #12 מצאתי כעת מאנשהו את ההסרטה המלאה של ההופעה הזו, והסיבה שרבינו שר שיר זה כיון שרבי שמעון אלוף אומר לההוא גברא תימנאה שהשיר הזה לקחו התימנים מהבבלים [לתשומת לב @יעקב הבבלי ] רק בלי הפזמון, ורבינו ששמע שם השיר ביקש לשוררו
מצאתי כעת מאנשהו את ההסרטה המלאה של ההופעה הזו, והסיבה שרבינו שר שיר זה כיון שרבי שמעון אלוף אומר לההוא גברא תימנאה שהשיר הזה לקחו התימנים מהבבלים [לתשומת לב @יעקב הבבלי ] רק בלי הפזמון, ורבינו ששמע שם השיר ביקש לשוררו