• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

נדיר: מרן עונה אמן על ברכת שחלק מחכמתו

כעת עלה שיעור ממרן זיע"א, ובסוף השיעור בירכו על מרן שחלק מחכמתו, והגם כי רצה לומר דבר מה, ענה אמן ולאחר מכן המשיך. מצורף:
מדהים!
גם בנו ממשיך דרכו, מרן מנהיג הדור שר התורה רב רבנן רבן של ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א עונה אמן אחרי שמברכים עליו ברכת שחלק.

גם בנו ממשיך דרכו, מרן מנהיג הדור שר התורה רב רבנן רבן של ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א עונה אמן אחרי שמברכים עליו ברכת שחלק.
ידוע לי. אנו זוכים כל שבוע לחזות בנועם פניו. ואף כשאני בירכתי בפניו ענה על ברכתי. (הרב @מוישי ס"ט עד).

לא ראיתי שמרן עונה אמן
ובכלל,
כמה מרן החמיר לא לענות אחרי אשכנזי שבירך על ההלל בר"ח כי זה כאילו אתה ברכת
קשה להאמין שמרן יענה ע"ז,
ושמעתי ממו"ר אבי נר"ו שבירך על מרן פעם בהקבלת פני רבו בחזון עובדיה הישן, ומרן החמיץ לו פנים, וא"ל ברכה לבטלה!

בזכרוני שלפני למעלה מעשור האדמו"ר מצאנז שליט"א עלה לי-ם לבתיהם של מרן זיע"א והגרי"ש אלישיב זצ"ל, והתפרסם שהגרי"ש אמר לו לומר בשכמל"ו, ואילו אצל מרן לא אמר לו כלום.
צריך לחפש אולי שמרתי את העיתון הזה.

לצערי כמעט מעולם לא הייתי ביזדים במוצ"ש אחרי שהפסיק רבינו עובדיה! ליבי במזרח ואנכי בסוף

לצערי כמעט מעולם לא הייתי ביזדים במוצ"ש אחרי שהפסיק רבינו עובדיה! ליבי במזרח ואנכי בסוף מערב
מה המאקם של ליבי במזרח? וממה ידוע לך על קשרי הר"ח כהן עם מרן?

(בלי להיכנס לנושאים אחרים וד"ל)
אמר לי אברך ביחוה דעת שיום לאחר הכתרת הגר"ד יוסף לראש"ל
בא אדם לבית מדרשו ובירך עליו שחלק מחכמתו
והגר"ד הזעיף פנים ולא ענה אמן
ואמר לו שלא יברך יותר
מענוותנותו אמר שלא יברכו עליו.

שיום לאחר הכתרת הגר"ד יוסף לראש"ל
סליחה אני לא נגרר אבל אתו אחד שברך על הראש''ל הגר''ד יוסף הוא לא בירך עליו הוא ברך על הגלימה ולכן הרב אמר לו לא לברך מי שברך עליו גם בלי קשר לגלימה אז באמת כנראה מברך עליו בגלל התורה שלו מעניין שרק יום אחרי ההכתרה לפתע ברך עליו אתו אחד

חזור
חלק עליון