>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
לא הייתי אומר שזה 'לא מכובד',מה העניין בזה לענ"ד זה לא מכובד לפרסם תמונות אלו.
הציבור לא אוהב קמפיין.איני מבין מה אתם שחים, סה"כ זה מראה על הערכה שאותם רבנים רוחשים למרן שליט"א, וכן כשמרן שליט"א נשק ידו של מישהו זה מראה את הכבוד שרוחש לו.
זה בכלל לא קמפיין.הציבור לא אוהב קמפיין.
וגם לא נשיקות ידיים זה הסימן
אלא חיבוריו בהלכה.
אני מקווה שכת''ר לא יחשוד שאני מקנטר להגרי''י וכמו שאתה סבור שאני מכס''רזה בכלל לא קמפיין.
לא כתבתי שזה "הסימן", אבל ודאי שזה סימן.
כל הסיבה שפתחתי אשכול זה הוא בגלל מישהו שבז למישהו אחר שנשק לידו של מרן שליט"א. ורציתי להראות לזה שנשק את ידו של מרן שליט"א שרבים וטובים ממנו עשו זאת. ואין בכך שום גריעותא.
באמת שאינני יודע מה אתם רוצים, עשיתם גל פרשנויות על הודעה תמימה.יפה באם האשכול היה נפתח עם הקדמה כזו אז הדברים היו נראים אחרת אך באופן בו פורסמו הדברים יש גריעותא. אפשר שתערוך את ההודעה הראשונה ויהיה אפשר למחוק את כל ההודעות הנלוות. (לפחות את שלי אין לי בעיה שימחקו).
אף אחד לא התווכח אם לנשק התווכחו האם האשכול הזה מכבד את מרן שליט"א (ואת האינטלגנציה של חברי הפורום)לא ידוע מה אתם רוצים
אני משתדל לנשק ספר תורה
למרות שהוא ספר תורה רק שבכתב
מרן שליט"א הוא ספר תורה לא של התורה בכתב
אלא תורה שבעל פה ואת-ידו ראו לנשק!
בברכה.
אולי אתה לא מבין כי כשם שפרצופיהם שונים וכו'.באמת שאינני יודע מה אתם רוצים, עשיתם גל פרשנויות על הודעה תמימה.
א אתה רוצה אתה יכול למחוק את הודעתך.
תסביר.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
אנחנו לא צריכים לראות תמונות של חכמים שמנשקים ספר תורה, בכדי לדעת שספר התורה ראוי לנשקו. ודון מינה ואוקי באתרין.לא ידוע מה אתם רוצים
אני משתדל לנשק ספר תורה
למרות שהוא ספר תורה רק שבכתב
מרן שליט"א הוא ספר תורה לא של התורה בכתב
אלא תורה שבעל פה ואת-ידו ראו לנשק!
בברכה.
זיל בתר טעמא ;)אנחנו לא צריכים לראות תמונות של חכמים שמנשקים ספר תורה, בכדי לדעת שספר התורה ראוי לנשקו. ודון מינה ואוקי באתרין.