תמונות רבנים מנשקים את ידו של מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א.

ע"ה ס"ט

Well-known member
מצורפות כמה תמונות שיש אצלי כעת (הגר"י מאמן זצ"ל בחתונת נכדו הרב בן ישי, והגר"ד אביחצירא שליט"א בלויית הגר"י דרעי).
ידועני על עוד כמה חכמים שנשקו את ידו, כגון הגר"ש מחפוד, הגר"י תופיק רבה של ביתר, הגר"י שיכנזי ועוד.
למי שיש נא להעלות.
רבי דוד אביחצירא מנשק את ידו של מרן הראש''ל שליט''א.pngמנשק את ידו של מורנו הראש''ל שליט''א.PNG

איני מבין מה אתם שחים, סה"כ זה מראה על הערכה שאותם רבנים רוחשים למרן שליט"א, וכן כשמרן שליט"א נשק ידו של מישהו זה מראה את הכבוד שרוחש לו.
הציבור לא אוהב קמפיין.
וגם לא נשיקות ידיים זה הסימן
אלא חיבוריו בהלכה.

הציבור לא אוהב קמפיין.
וגם לא נשיקות ידיים זה הסימן
אלא חיבוריו בהלכה.
זה בכלל לא קמפיין.
לא כתבתי שזה "הסימן", אבל ודאי שזה סימן.
כל הסיבה שפתחתי אשכול זה הוא בגלל מישהו שבז למישהו אחר שנשק לידו של מרן שליט"א. ורציתי להראות לזה שנשק את ידו של מרן שליט"א שרבים וטובים ממנו עשו זאת. ואין בכך שום גריעותא.

מבלי להתייחס לנושא עצמו
כבוד "ע"ה ס"ט" אם אתה רוצה לדעת
תדע שכמעט כל הרבנים שהיו הרב המקדים בלווין נישקו את ידו
אני מתייחס כמובן לגדולי הרבנים בדור, כמו הגרב"צ מוצפי, הגר"מ בן שמעון, הגר"י כהן ר"י יקירי ירושלים, ועוד...

זה בכלל לא קמפיין.
לא כתבתי שזה "הסימן", אבל ודאי שזה סימן.
כל הסיבה שפתחתי אשכול זה הוא בגלל מישהו שבז למישהו אחר שנשק לידו של מרן שליט"א. ורציתי להראות לזה שנשק את ידו של מרן שליט"א שרבים וטובים ממנו עשו זאת. ואין בכך שום גריעותא.
אני מקווה שכת''ר לא יחשוד שאני מקנטר להגרי''י וכמו שאתה סבור שאני מכס''ר
אלא שהיה נראה לי שאשכול זה נוח לו שלא נברא יותר משנברא ועכשיו שנברא וכו' אבל ביארת דבריך ותשקוט הארץ

יפה באם האשכול היה נפתח עם הקדמה כזו אז הדברים היו נראים אחרת אך באופן בו פורסמו הדברים יש גריעותא. אפשר שתערוך את ההודעה הראשונה ויהיה אפשר למחוק את כל ההודעות הנלוות. (לפחות את שלי אין לי בעיה שימחקו).
באמת שאינני יודע מה אתם רוצים, עשיתם גל פרשנויות על הודעה תמימה.
א אתה רוצה אתה יכול למחוק את הודעתך.

לא ידוע מה אתם רוצים
אני משתדל לנשק ספר תורה
למרות שהוא ספר תורה רק שבכתב

מרן שליט"א הוא ספר תורה לא של התורה בכתב
אלא תורה שבעל פה ואת-ידו ראו לנשק!

בברכה.
אף אחד לא התווכח אם לנשק התווכחו האם האשכול הזה מכבד את מרן שליט"א (ואת האינטלגנציה של חברי הפורום)
לדעתי ממש לא
אתה יכול לכתוב פעם הבאה בכתב יותר גדול אולי אשתכנע

באמת שאינני יודע מה אתם רוצים, עשיתם גל פרשנויות על הודעה תמימה.
א אתה רוצה אתה יכול למחוק את הודעתך.
אולי אתה לא מבין כי כשם שפרצופיהם שונים וכו'.
אך גל של פרשנויות לא היה כאן אופן הצגת הדברים הראשוני בעייתי ואתה רואה שהרבה חברים כאן הבינו כך גם אם זו לא כוונת המשורר.
עכ"פ מחקתי הודעותי.

לא ידוע מה אתם רוצים
אני משתדל לנשק ספר תורה
למרות שהוא ספר תורה רק שבכתב

מרן שליט"א הוא ספר תורה לא של התורה בכתב
אלא תורה שבעל פה ואת-ידו ראו לנשק!

בברכה.
אנחנו לא צריכים לראות תמונות של חכמים שמנשקים ספר תורה, בכדי לדעת שספר התורה ראוי לנשקו. ודון מינה ואוקי באתרין.

אכן יש כאלה שתמונות אלו מפריעים להם.
בפרט שהיו שם באותו מעמד עוד רבנים ידועי שם, ולא קבלו כזו הערכה מהאדמו"ר הגר"ד.
אין ספק שנשיקה זו אינה סיבה לגדלותו של מרן, אבל היא ודאי סימן להערכתו העצומה של הגר"י מאמן זיע"א, ולהבדיל בין החיים האדמו"ר רבי דוד.
וע"ז נאמר תמונה אחת שווה...

חזור
חלק עליון