איפה ניתן להשיג דבר כזה?
>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
איפה ניתן להשיג דבר כזה?
למה?ואכמ"ל
אני לא זוכר תמונה כזו כ"כ, אבל עתה חיפשתי ומצאתי שאולי כוונתך לתנועה שמרן היה רגיל בה ויתכן שבאמת זה הסיבההצג קובץ מצורף 17221
תמונות מאוד נאות
אהבתי את ה"ידידי"...סיפר לי לפני כמה שנים, ידידי הג"ר בנימין אטיאס שליט"א - מרא דאתרא וראב"ד פתח תקווה, שהיה ממקורביו של מרן זיע"א (המחותן עם הרב משה יוסף שליט"א), כי מרן ביקש שיהיה אקווריום עם דגים בבית, וכל פעם שהיו חוזרים משמחה משפחתית או חתונה מפורסמת וכדו', היו מוצאים כמה דגים מתים. (ועל אף שמרן לא נהג במנהגי קבלה, בנושא עין הרע היה מאמין).
עיין שו"ת מענה לשון בתשובה לרב יניב בוזגלו.אני אישית עשיתי חיפוש גדול כמה פעמים באוצר החכמה. לא מופיע שם מקור מוסמך לעופרת. ויש אומרים אפילו שזה איסור אגב. יעווין בקובץ בית הלל בשם הרב בר שלום לי שיש אוצר החכמה. ואני עשיתי כמה פעמים עם עופרת. אולם שחיפשתי פנימה מקורות לא נמצא. וגם מרן החידא כתב לחש לעין הרע אבל לא מה שאומרים בשמו עופרת
אשתי היתה אצלה וב"ה יצאו ממנה כל הפחדים מהמלחמה ומהמצב מומלץ מאודיש רבנית בירושלים בשכונת סנהדריה שמוציאה עין הרע על ידי עופרת בתשלום סמלי
מספר הפל' 0583238064
כאן.איפה ניתן להשיג דבר כזה?
מענין מאוד
לפני השיעור של חכם בן ציון נ"ע היה מנחה. אבל לא הייתי בשיעוריו של רבי אליהו ז"ל שם, ואיני זוכר אם מסר שיעור קודם מנחה.מהבן של חכם יעקב יוסף
חלק מהדברים שלו צריכים בדיקה
גם מה שאומר שחכם בן ציון הקפיד שבנו לא ידרוש אחריו, זכור לי שהיה לבנו שיעור קבוע באהל רחל לפני השיעור שלו, ואולי היה מנחה בנתיים, שמא הרב לא @פשוט זוכר
הצג קובץ מצורף 20019הצג קובץ מצורף 20020
זכיתי להיות נוכח בפגישה אחת לפני האחרונה של מו"ר הראש"ל שליט"א עם אחיו הגר"י זצ"ל, זה היה באזכרה לגיסו של הגר"י זצ"ל הרב חאוי, שהיה שכנו של מרן שליט"א, ובסיום דברי הגר"י זצ"ל אמר שכיון שיש לחוש לעין הרע לכן מכבד את גיסו הרב משה אזולאי לדבר ולאחמ"כ ידבר מו"ר הראש"ל. (וכמובן נשאר עד סיום דברי אחיו שליט"א), ואח"כ שוחחו ביניהם. (צילמתי זאת אך לדאבוני אבד לי הכרטיס).מהבן של חכם יעקב יוסף
חלק מהדברים שלו צריכים בדיקה
גם מה שאומר שחכם בן ציון הקפיד שבנו לא ידרוש אחריו, זכור לי שהיה לבנו שיעור קבוע באהל רחל לפני השיעור שלו, ואולי היה מנחה בנתיים, שמא הרב לא @פשוט זוכר
הצג קובץ מצורף 20019הצג קובץ מצורף 20020
חבל על דאבדין.זכיתי להיות נוכח בפגישה אחת לפני האחרונה של מו"ר הראש"ל שליט"א עם אחיו הגר"י זצ"ל, זה היה באזכרה לגיסו של הגר"י זצ"ל הרב חאוי, שהיה שכנו של מרן שליט"א, ובסיום דברי הגר"י זצ"ל אמר שכיון שיש לחוש לעין הרע לכן מכבד את גיסו הרב משה אזולאי לדבר ולאחמ"כ ידבר מו"ר הראש"ל. (וכמובן נשאר עד סיום דברי אחיו שליט"א), ואח"כ שוחחו ביניהם. (צילמתי זאת אך לדאבוני אבד לי הכרטיס).
כמדומני שגם בחזו"ע שבת פסק שאין מעלין אב ובנואבל איך תפוס לשון אחרון? מה עם משנה אחרונה עיקר?...