כוונתך לרב שמעון חי אלוף? אם כן, הוא כבר היה בתשפ"ב.הרב שמעון חי אללוף
אני לא יודע בדיוק מי מתאים, רק כתבתי שמות שעלו לי בראש...שלום לחברי הפורום היקרים,
אשמח אם תעלו רעיונות של שמות אנשים שהיו קשורים למרן בימי חייו, שמתאים להביא אותם למשדר הזכרון השנתי שלנו בציון הקדוש (זו השנה הרביעית), כאלו שלא היו בעבר, וכאלו שיכולים לספר סיפורים מכלי ראשון, ולא דברים שחוזרים על עצמם שוב ושוב.
הרב יגאל כהן שליט"א.
אנשים שהיו קשורים למרן בימי חייו,
וכאלו שיכולים לספר סיפורים מכלי ראשון, ולא דברים שחוזרים על עצמם שוב ושוב.
אני יכול רק לספר שביום של החתונה שלי לפני 13 שנה לקחו אותי כמה מהבחורים להתפלל בביתו של מרן זצוק"ל והיינו אמורים להיכנס אליו כל חתן בתורו לברכה אלא שהרב היה צריך להזדרז לניתוח באוזן והיו 10 חתנים ושתי כלות אז הרב קיבל את הכלות ואז הרב אמיר קריספל יצא אלינו והסביר כנ"ל והתנצל שהרב ממהר לתור לניתוח באוזן ושהרב יצא אלינו לברך אותנו ואז הרב יצא ובירך בכללות את כל החתנים והזדרז ללכת והרב אמיר קריספל ביקש מאיתנו שנברך אנחנו את הרב זצוק"ל כל אחד בחופה שלו לרפואה שלימה והצלחה בניתוח.
הוא לא מסכים לבוא. אם יש לך דיבור איתו למצוה גדולה יחשב לךאת הנהג של רבינו ז"ל
האמת שאני אפילו לא זוכר את שמו... אבל שירת את רבינו ז"ל באמונה. אני זוכר שהיה מגיע בימי שישי למאפיה של שלמה כהן (ג'ימי) ז"ל, עם מגשים מבית הרב, והיה שלמה כהן ז"ל אופה לבית הרב ולמשפחתו.הוא לא מסכים לבוא. אם יש לך דיבור איתו למצוה גדולה יחשב לך
יש כמה נהגים. האחרון שזכה לשמש את מרן זה אברהם שלומי. והוא אמר שמרן ביקש ממנו שמה שרואה ויראה, לא לספר...האמת שאני אפילו לא זוכר את שמו... אבל שירת את רבינו ז"ל באמונה. אני זוכר שהיה מגיע בימי שישי למאפיה של שלמה כהן (ג'ימי) ז"ל, עם מגשים מבית הרב, והיה שלמה כהן ז"ל אופה לבית הרב ולמשפחתו.
אליו כיוונתי.אברהם שלומי
ע"ה צדיק ויר"ש ומסובל בייסורים.