|
אולי זה לטובהלמה הקו נחסם?
למה הקו נחסם?
אולי זה לטובה
הם גם נותנים יד להשתלטות....
לפי הבנתי יש לימות המשיח נפילת תקשורת בחלק מהמערכות שלהם ועובדים לסדר את זה ....גם לך נחסם חשבתי רק לי כי אני @מתלמידי מרן הראש"ל ....![]()
חברים נא להירגע!
למי שיש תלונות על 'דרך המלך' יכול לפנות אלי באישי.
ב"ה קיים בציבור הספרדי מערכת שפויה שלא נתונה לאינטרסים של גורמים מסויימים, הלוואי שתנועת ש"ס על כלל ממסדיה ילמדו ממערכת 'דרך המלך' את סולם התוארים המדויק!
לפעמים כיוון וההודעות מועתקות ממקומות מסויימים שוכחים לערוך את התוארים.
אני רק יספר שמערכת 'דרך המלך' ניזוקה לאחרונה מגורמים מסויימים בתנועה שכועסים שהמערכת לא נכנעת לתכתיבי מחיקת הרבנים ועקירת מורשתו של מרן, עיין ערך ביטול הפרסום של המערכת בעיתון 'הדרך', ועוד...
זה הזמן לחזק את המערכת ואת האברכים החשובים שעושים לילות כימים בהתנדבות ממש למען כבוד רבותינו וציבור בני...
כככולם לצאת מהצ'אט של דרך המלךבהחלט ראיתי כנראה שם מישהו החליט להעביר את התואר מרן לראש'ל החדש הם לא היו קוראים לו כלל מרן אך מהשבוע החילטו לקראו לו כך
נו. נו. ילדים שם........
הצג קובץ מצורף 27854
אסור לשמועהמערכת נפתחה מחדש על שלל שלוחותיה
חברים נא להירגע!
למי שיש תלונות על 'דרך המלך' יכול לפנות אלי באישי.
ב"ה קיים בציבור הספרדי מערכת שפויה שלא נתונה לאינטרסים של גורמים מסויימים, הלוואי שתנועת ש"ס על כלל ממסדיה ילמדו ממערכת 'דרך המלך' את סולם התוארים המדויק!
לפעמים כיוון וההודעות מועתקות ממקומות מסויימים שוכחים לערוך את התוארים.
אני רק יספר שמערכת 'דרך המלך' ניזוקה לאחרונה מגורמים מסויימים בתנועה שכועסים שהמערכת לא נכנעת לתכתיבי מחיקת הרבנים ועקירת מורשתו של מרן, עיין ערך ביטול הפרסום של המערכת בעיתון 'הדרך', ועוד...
זה הזמן לחזק את המערכת ואת האברכים החשובים שעושים לילות כימים בהתנדבות ממש למען כבוד רבותינו וציבור בני התורה!
אולי זה לטובה
הם גם נותנים יד להשתלטות....
אולי כדאי לשנות את הכותרת למחוק את עולם התורה הספרדי ולכתוב רק ש"סאסור לשמוע
כאחד שלא שומע שום קו אחראסור לשמוע
הם מקבלים הנחיות מאנשי השונאים את מרןכאחד שלא שומע שום קו אחר
אני מעדיף לשמוע את זה בבחינת הרע המיעוטו ...
נכון, פעם הם היו נורמלים.הם מקבלים הנחיות מאנשי השונאים את מרן
ואני לא מבין איך @ישיבישער של מרן נותן להם יד?
הדברים שנכתבו בשירשור לא נכתבו כעת, לעת האחרונה ישנם שינויים מסויימים ועל כן ההודעה שכתבנו בעבר לא כ"כ מדויקת.הם מקבלים הנחיות מאנשי השונאים את מרן
ואני לא מבין איך @ישיבישער של מרן נותן להם יד?
ולכן אנחנו ממליצים לכולם לא לשמוע את ההידוס שיש שם נגד מרן מנהיג הדור שליט"אלפני שבועים דיברתי עם אחד מהמנהלים שם (שלפי איך שאני מבין הוא כאן גם בפורום....) הוא טען לי שלא כדאי להוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה ולכן מעדיפים לצייר שהכל טוב ומצוין ושס על כל רבניה באיחוד גמור וכו' וכו'
אבל וזה האבל הגדול כביסה שלא מוציאם אותה לחוץ יותר מידי בסוף מסריחה מאוד ובפרט בכביסה מלוכלכת ולכן צריך להוציא החוצה ולהפריד את מי שמלכלך את הכביסה הנקייה שהייתה עד לפני שלוש שנים
חשוב להדגיש שאני לא מתכוון חלילה לרבנים שם אבל המציאות מוכיחה שכל התנהלות של היו''ר אם אנחנו נשתוק וימשיך כך בסוף נקום בוקר אחד עם מנהיג ונשיא חדש למועצת אף שזה כבר מאוחר מידי ולפי הודעות של מועצת חכמי התורה שיוצאות באחרונה זה נראה שרב אחד כותב את המכתב ולמחרת יוצא אתו מכתב של כל המועצת זה היה בסוף השבוע האחרון וגם לפני שבועיים בערך
מצטרף להמלצה.ולכן אנחנו ממליצים לכולם לא לשמוע את ההידוס שיש שם נגד מרן מנהיג הדור שליט"א
מה הבעיה לפתוח קו חדש?ולכן אנחנו ממליצים לכולם לא לשמוע את ההידוס שיש שם נגד מרן מנהיג הדור שליט"א