ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 ספטמבר (9) 2024 #1 היכן יש (פעמיים) את אותה אות של ס"ק במשנ"ב? לדוג' שיהיה פעמיים את ס"ק י"ב בסימן מסויים.
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 ספטמבר (9) 2024 #3 ספרדי גאה אמר: במשנ"ב או בשעה"צ? לחץ כדי להרחיב... במשנה ברורה. (אם יש לך תשובה בשער הציון, נשמח לשמוע, בלי קשר לחידה). הצביעו 0 הצביעו למטה
ספרדי גאה אמר: במשנ"ב או בשעה"צ? לחץ כדי להרחיב... במשנה ברורה. (אם יש לך תשובה בשער הציון, נשמח לשמוע, בלי קשר לחידה).
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 ספטמבר (9) 2024 #5 אליאב צוף אמר: סימן רי"ט ס"ק כח לחץ כדי להרחיב... תשובה נפלאה! אם כי, אני התכוונתי 2 סעיפים ברצף כפולים. אמנם בשאלה זה לא היה מובן כך, אם כי תשובתך עונה לשאלה. אני התכוונתי, כגון: י"ז, י"ח, י"ז, י"ח. עכ"פ התשובה יפה, ואשמח אם מישהו יודע על מקום נוסף. הצביעו 0 הצביעו למטה
אליאב צוף אמר: סימן רי"ט ס"ק כח לחץ כדי להרחיב... תשובה נפלאה! אם כי, אני התכוונתי 2 סעיפים ברצף כפולים. אמנם בשאלה זה לא היה מובן כך, אם כי תשובתך עונה לשאלה. אני התכוונתי, כגון: י"ז, י"ח, י"ז, י"ח. עכ"פ התשובה יפה, ואשמח אם מישהו יודע על מקום נוסף.
D dvidcohen Active member 17 ספטמבר (9) 2024 #6 אליאב צוף אמר: סימן רי"ט ס"ק כח לחץ כדי להרחיב... לא ברור, אפשר צילו"מ? הצביעו 0 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 ספטמבר (9) 2024 #7 dvidcohen אמר: לא ברור, אפשר צילו"מ? לחץ כדי להרחיב... הצביעו 1 הצביעו למטה
ל לענין New member 18 ספטמבר (9) 2024 #8 ברא"ש נדה פרק ט יש מספור כפול של סימנים, וצריך לשים לב לכתוב הראשון או השני הצביעו 0 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 29 ספטמבר (9) 2024 #9 סי' רט"ז ס"ק לח-לט. הצביעו 0 הצביעו למטה פִּתָרוֹן