אתה מושך אורות.נסעתי אמש לתל אביו... וגם לשם הגיע המזל ב6.30 בבוקר...
אתה מושך אורות.נסעתי אמש לתל אביו... וגם לשם הגיע המזל ב6.30 בבוקר...
יש לי מקום מסוים שאני צריך שרבי @יצחק משען שליט"א ילך אצלו...אתה מושך אורות.
אני בדרך לירושלים...יש לי מקום מסוים שאני צריך שרבי @יצחק משען שליט"א ילך אצלו...
תוכל לעבור דרך מושב אחיעזר?אני בדרך לירושלים...
השבוע לא, אולי שבוע הבאתוכל לעבור דרך מושב אחיעזר?
לא. אחד עקץ אותי בחלקים לרכב, לקח הממון ומאכיל אותי בסיפורים...השבוע לא, אולי שבוע הבא
מה יש שם? לנחם את ארז יחיאל?
כאיש מאמין אולי תבין שמה שהרב @בנימין לוריא עורר. ועוד גדולים וטובים. עוררו. בכו. התפללו. התענו. למדו. זה מה שממתיק את הדיןהרב @בנימין לוריא
הנה החלה המלחמה,
וב"ה לא מיניה ולא מקצתיה
זה משחק ילדים לעומת מה שה7 באוקטובר היה
(גם אם ח"ו יהיהו נפגעים.. הרע והגרוע מכל, ב"ה מאחורינו)
לא מתאים לך, רבי @בנימין לוריא כך להאמין לכל שח ומדובב..
ומנין לך שההצלחה היא ע"י בכייה של פלוני ותענית של אלמוני והודעה של איש יקר בשם @בנימין לוריא ?כאיש מאמין אולי תבין שמה שהרב @בנימין לוריא עורר. ועוד גדולים וטובים. עוררו. בכו. התפללו. התענו. למדו. זה מה שממתיק את הכל נעשב ב"ה בדרך הטבע, ע"י יוכלות שהקב"ה הביא לפני שנים ב"ה
ומנין לך שההצלחה היא ע"י בכייה של פלוני ותענית של אלמוני והודעה של איש יקר בשם @בנימין לוריא ?
שמא גם בלי כל היללות וההפחדות הכל היה מסתדר?
כאיש מאמין
לא בחיל ולא בכח.ומנין לך שההצלחה היא ע"י בכייה של פלוני ותענית של אלמוני והודעה של איש יקר בשם @בנימין לוריא ?
שמא גם בלי כל היללות וההפחדות הכל היה מסתדר?
למה כתבנו שזה בזכות צדיק פלוני? או בזכות שיר השירים של בת ישראל אלמונית? או תפילין של נער פלוני?מי היה מאמין שגם הרב @בנימין לוריא היקר ידידי הטוב יפול לאותה מלכודת של האמונה הנפסדת כמבו' בדברי הרמב"ם ורס"ג ועוד מרבותינו הראשונים
שאין לדעת מה ארע בזכות מה, ומה שהוא בדרך הטבע הוא מנהגו של עולם ואינו בגדר נס כלל,
ולא זו אמונה
לא זו הדרך ולא זו העיר
וכמובן שהכל מהא-ל, אך אין לנו לתלות דבים בכח זכויות ולא בכח מידת הרחמים הטבעית והקבועה המנהגת העולם
וכן מבואר בפע"ח כמה פעמים עיי"ש
לא.בל נשכח שברוב בתי הכנסת עדיין אומרים אבינו מלכנו.
אם לא עכשיו אז עוד שבועלא.
.