נולד לי בן בשעה טובה מחפש רב גדול לסנדק מישהו מכיר רב גדול זמין שיסכים להגיע לאשקלון
ע עובדיה ס Member 28 אוקטובר 2024 #1 נולד לי בן בשעה טובה מחפש רב גדול לסנדק מישהו מכיר רב גדול זמין שיסכים להגיע לאשקלון
אין לנו מלך Active member 28 אוקטובר 2024 #2 עובדיה ס אמר: נולד לי בן בשעה טובה מחפש רב גדול לסנדק מישהו מכיר רב גדול זמין שיסכים להגיע לאשקלון לחץ כדי להרחיב... מזל טוב! אולי מרן הראשון לציון שליט"א, או אחיו ?
עובדיה ס אמר: נולד לי בן בשעה טובה מחפש רב גדול לסנדק מישהו מכיר רב גדול זמין שיסכים להגיע לאשקלון לחץ כדי להרחיב... מזל טוב! אולי מרן הראשון לציון שליט"א, או אחיו ?
פותח הדיון פותח הדיון ע עובדיה ס Member 28 אוקטובר 2024 #3 כבר בדקתי ויש לו באותו יום סנדקאות מיהודי שבה מנתיבות הוא אמר שגם אני יכול להגיע לירושלים אך לצערי זה קצת מורכב
כבר בדקתי ויש לו באותו יום סנדקאות מיהודי שבה מנתיבות הוא אמר שגם אני יכול להגיע לירושלים אך לצערי זה קצת מורכב
פותח הדיון פותח הדיון ע עובדיה ס Member 28 אוקטובר 2024 #4 אין לנו מלך אמר: מזל טוב! אולי מרן הראשון לציון שליט"א, או אחיו ? לחץ כדי להרחיב... הרב דוד יוסף יבוא ? ואיך אפשר לבדוק
אין לנו מלך אמר: מזל טוב! אולי מרן הראשון לציון שליט"א, או אחיו ? לחץ כדי להרחיב... הרב דוד יוסף יבוא ? ואיך אפשר לבדוק