שאלה מידי כוללנית. מה הסיבות לכך?יש הרבה חתנים [בפרט אחרי החתונה] שכשמגיעים לשווער לסעודות שבת ויו"ט הם לא מרגישים בנוח וברוגע [ויש גם שזה להם סיוט...]
א. מה הסיבות לזה?
ב. מה הטיפים והעיצות לזה שלא יהיה ככה?
אותי לימדו שצריך לתת כסף, ולשתוק.ג. מה תפקיד השווער בתמונה?
ככה הוא התרגל.אבל אתה בפורום ספרדי ולמה לדבר כך כאן??
זה מתחיל בדיבור ובהנהגה ועובר למעשה. ככה זה מתחילככה הוא התרגל.
כדאי לענות לגופם של דברים.
כמובן כל עוד זה לא נוגד את דרכו של מרן בהלכה ח"ו.
גם הרב בשיעור השבועי,זה מתחיל בדיבור ובהנהגה ועובר למעשה. ככה זה מתחיל
היא גופא, למה הרב לא שינה את זה בשנות העשרים - שלושים לחייו?לא חושב שהרב עושה את זה בשמחה גדולה אלא כי כך התרגל מצעירותו וקשה להחליף אבל כאן אברך צעיר לא כדאי להיכנס לזה. ושישאל את מרן אם שמח בזה
אין קושיות על הרב,תשאל אותו לא אותי
אוי אוי אוי כמה חמור לדבר בצורה הזאת.... וחס ושלום שלא יתרגל לדבר כך.... רק תספר לי איזה עוון אולי איזה איסור לאו או כרת הוא עבר??לא חושב שהרב עושה את זה בשמחה גדולה אלא כי כך התרגל מצעירותו וקשה להחליף אבל כאן אברך צעיר לא כדאי להיכנס לזה. ושישאל את מרן אם שמח בזה
לגופו של ענין. החותן צריך לתת לחתנו הרגשה נעימה, מילה טובה,חביבות ואהבה, אבל שאינה חונקת, אלא לתת לו המרחב שלו.יש הרבה חתנים [בפרט אחרי החתונה] שכשמגיעים לשווער לסעודות שבת ויו"ט הם לא מרגישים בנוח וברוגע [ויש גם שזה להם סיוט...]
א. מה הסיבות לזה?
ג. מה תפקיד השווער בתמונה?
לענ''ד הכל טמון בראשיש הרבה חתנים [בפרט אחרי החתונה] שכשמגיעים לשווער לסעודות שבת ויו"ט הם לא מרגישים בנוח וברוגע [ויש גם שזה להם סיוט...]
א. מה הסיבות לזה?
ג. מה תפקיד השווער בתמונה?
מסכים לכל מילה.לענ''ד הכל טמון בראש
החתן יכין ד''ת נפלאים ושירים שחמיו אוהב וישתדל לסבול הכל בדומיה ומובטח לו שעם הזמן זה יעבור
אין מה לעשות החם הוא לא תמיד כזה חם... וגם לא צעיר, ובפרט אם דלדלו לו את הכיס, וכ''ש אם הוא לא מכיר את עולם הישיבות העדכני (שלטענתם זה המזרחי של פעם) וגם לא מסוגל לקבל את העצות הזהב של הרב לא @פשוט , תאמינו לי הויתור הזה שוה הכל.
שווער באידיש זה קשהמה זה שווער?
אני יודע. אבל אתה בפורום ספרדי ולמה לדבר כך כאן??
צומי ויחס שאתה צריךמה זה שווער?
אני יודע. אבל אתה בפורום ספרדי ולמה לדבר כך כאן??
ולכן אני מקפיץ תגובה אגבית מלפני חודשיםםםם ועונה עליה לא לענייןצומי ויחס שאתה צריך