• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

סרטון על מרן -חובת צפיה!!

שמעתי שהו מדבר על שמח''ת
ולא הבנתי כיצד הרב יורם יודע?
ולהאמור א''ש
היה בעל רוח הקודש של ממש. ויש גם סיפור משותף שלו ושל מרן בקשר לרוח הקודש שלו. אבל אני צריך לצאת לארוע אז נמנע ממני כעת להעלותו על הכתב (כמעט אינו מוכר כלל...)

ראשית כל זה הרב יורם - רק המכון שחתום על עיבוד הסרטון הוא של בנו ר' ישראל.
שנית הרב יורם מדבר על אירוע ביטחוני שאירע בסביבות ר"ה או בר"ה תשע"ה, זה חודש לאחר היום שבו נחתם מבצע 'צוק איתן'
אם אנל"ט גילוי מסיבי של מנהרות היתקפיות שפלשו לשטח ישראל, ותכנון פשיטה של חמאס שנבלמה,
מה שהוביל לפרויקט של חסימת המנהרות

אחחחחח יא חסרה על הצדיקים הללו שידעו מגדלותו של מרן מלכא ואהבתו אליו באמת לשם דבר!!! מי מסוגל לדבר ברמות כאלה גבוהות כלפי מרן מלכא?! ותמיד מרגלא בפומיה ''מרן מלכנו והחסידות הנהגתינו" (מהם ביום הבהיר ז' מנ''א תשע''ד)
על זה קא בכינא 😭
''ותאזרני כליותי" שזכיתי לכוון לדעת עליון של מורי ורבי שכן הייתי משיב לשואלי דבר באשר היינו מותקפים באזעקות בשעות לא שעות לא תקפ''ץ ואני מתגורר בדירה אחרונה בבניין, ואיהך שפעמים ואני מסתפק להכנס עם המשפחה לחדר לימוד שלי שבהם נמצאים רק ספרי ההלכה ובסלון שאר ספרי הקודש. והשבתי שלא מבעיא שבשעת הדחק כדאי הם כל ספרי מרן מלכא ש"אחד מהם לא נותר" מחוצה לו, אחרת זה בבחינת "ותחסרהו מעט מאלוקים" כנ''ל, אלא שמהחדר הזה נבנה ממ''ד רוחני שר''ת של ממ''ד הוא דעת מרן מלכא, שאותה אנו מבקשים ומשתדלים בס''ד לגלות בתורתו בכל פסק ופסק עד למשנה סדורה בלא נדר בבחינת "כולך יפה רעיתי (ר''ת תורת רבנו עובדיה יוסף) ו-מום (גימטריה קטנה של ספק) איך בך" וכוח תורתו של מרן מלכא היא מגינה אלף המגן

ואי''ה ויזכני ה' יתברך להגשים את אחד החלומות שלי ולהדפיס את כל מה שזכינו לקבל מכלי ראשון על הקשר ביניהם, ואודות מעלתו ויקר כבודו של מרן מלכא, שב''ה מפיהם אנו חיים. אולי וכולי האי נוכל לעמוד על זה ולהמשיך את אורם
ולא אכחד שמי הקדמני ואשלם? הוא ר' דוד מלכה שליט''א מחסידי הרב בקונטרס ''כבוד חכמים מרן'' (שמו ניתן כאות נפשו של רבנו הגדול) שהתבשל בחיים חיותו של רבנו הגדול אך הודפס טעימה ממנו בשבעה של רבנו הגדול ועוד חזון למועד
IMG_20241104_203407_907.jpg IMG_20241104_203656_001.jpg

אז אני יוסיף לכם קצת מדברי קודשו של מורי ורבי כ''ק רבינו יורם מיכאל אברג'יל זצ''ל, לפי קוצר זמני והמזדמן לי, שהרב היה חוזר על הנ''ל כמה פעמים, בהזדמנות אחרת אמר, וזלש''ק: "מה שהרב עובדיה עלה למעלה זה כדי לסדר את הגאולה ברחמים, אם מרן לא היה עולה למעלה, אני אומר לכם כמעט בשבועה כל התוכנית של המחבלים שהייתה בר''ה (תשע''ה) הייתה קוראת לכתחילה בלי שום פספוס, ולי אין ספק שכבר בג' חשון כשהוא עלה הוא הבין את הבעיה הזאת, ועל זה הוא עבד כל השנה בשמיים לבטל את אותה גזרה.....עכ''ל.

נערך לאחרונה:
יעקב דסטה מאיזו עדה כבודו?
כי התמונה מבלבלת אותי עם המילים במקוראית שבהם התחילו דבריך "אחחחחח יא חסרה"

אשריך, אל תשכח להעלות את הספר כשתגמור לכתוב, לתועלת כולם.
שחורה אני ונאוה, ומשבט דן קא אתי, מיוצאי גלות אתיופיה מקהילת ביתא ישראל הע''י, ואל תתבלבל מההתבטאות הוא בבחינת כדאמרי אינשי (והאמת חשבתי שזה בארמית) 😉 וכעין שאמרו בתענית (ל:) שלא היו ימים טובים לישראל כ-טו' באב... שהותרו שבטים לבוא זה בזה.
ואי''ה כמובן שלא אשכח וזו המטרה שלי, להפיץ את אורו של מורי ורבי כ''ק רבינו יורם מיכאל אברג'יל זצ''ל, עאכו''כ בתוך תלמידי מרן מלכא זצ''ל 👍 זתע''א

חזור
חלק עליון