מצורף עלון חודשי חדש של קו ההלכה
י ישועה ורחמים Well-known member 19 אוגוסט (8) 2024 #1 מצורף עלון חודשי חדש של קו ההלכה קבצים מצורפים עלון המשיבים 1 למייל (1).pdf 584.9 KB · צפיות: 90
א איש חיל Well-known member 19 אוגוסט (8) 2024 #2 מזל טוב תזכו להגדיל תורה ולהאדירה ולהמשיך לזכות את הרבים.
פותח הדיון פותח הדיון י ישועה ורחמים Well-known member 2 ספטמבר (9) 2024 #3 עלון חודש אלול קבצים מצורפים עלון משיבים אלול תשפד מהדורה דיגידטלית.pdf 2.2 MB · צפיות: 60
נ נאמן למרן Active member 2 ספטמבר (9) 2024 #5 איזה יפה! באמת, בתוך כל ערימות העלונים שיש זה עלון מאוד איכותי ומעניין ומגוון ונוח מרוד. חזקו ואמצו (יש אותו בגרסת דפוס? א"כ איפה?)
איזה יפה! באמת, בתוך כל ערימות העלונים שיש זה עלון מאוד איכותי ומעניין ומגוון ונוח מרוד. חזקו ואמצו (יש אותו בגרסת דפוס? א"כ איפה?)
amit26 Well-known member 3 ספטמבר (9) 2024 #6 ישועה ורחמים אמר: מצורף עלון חודשי חדש של קו ההלכה לחץ כדי להרחיב... ואוו!! חיכיתי לדבר כזה כבר הרבה זמן. יישר כוח גדול! איפה ניתן להשיג את העלון ברשת כל שבוע?באתר קו ההלכה?
ישועה ורחמים אמר: מצורף עלון חודשי חדש של קו ההלכה לחץ כדי להרחיב... ואוו!! חיכיתי לדבר כזה כבר הרבה זמן. יישר כוח גדול! איפה ניתן להשיג את העלון ברשת כל שבוע?באתר קו ההלכה?
פותח הדיון פותח הדיון י ישועה ורחמים Well-known member 30 ספטמבר (9) 2024 #7 גליון חודש תשרי קבצים מצורפים מהדורה דיגיטלית תשרי1.pdf 744.3 KB · צפיות: 52
מ מרפסן איגרי Well-known member 4 דצמבר (12) 2024 #10 ישועה ורחמים אמר: גליון חודש תשרי לחץ כדי להרחיב... איך הצלחת לצמצם את הגודל של הקובץ שיכול לעלות לפורום?
ישועה ורחמים אמר: גליון חודש תשרי לחץ כדי להרחיב... איך הצלחת לצמצם את הגודל של הקובץ שיכול לעלות לפורום?
פותח הדיון פותח הדיון י ישועה ורחמים Well-known member 5 דצמבר (12) 2024 #12 מצורף גליון 5 קבצים מצורפים עלון המשיבים 5 מוקטן.pdf 1.1 MB · צפיות: 23
מ מרפסן איגרי Well-known member 6 דצמבר (12) 2024 #14 ניסיתי לדחוס 3 פעמים ועדיין הקובץ גדול למה שלא תשנו את האופציה הזאת באתר?
פותח הדיון פותח הדיון י ישועה ורחמים Well-known member 6 דצמבר (12) 2024 #15 משום מה הקובץ של חודש 4 גדול מאוד, פיצלתי אותו, ועדיין חסד עמוד אחד. קבצים מצורפים עלון משיבים 4 מוקטן חלק 1.pdf 382.1 KB · צפיות: 7 עלון משיבים 4 מוקטן חלק 2.pdf 225.8 KB · צפיות: 2
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 6 דצמבר (12) 2024 #16 ישועה ורחמים אמר: משום מה הקובץ של חודש 4 גדול מאוד, פיצלתי אותו, ועדיין חסד עמוד אחד. לחץ כדי להרחיב... אולי תשלח לי במייל ואעלה הכל בקובץ אחד. (מבחינה טכנית איון צורך לפצל, כי שני הקבצים ביחד שוקלים כ-600KB. עכ"פ, תוכל לשלוח לי ואני אעלה).
ישועה ורחמים אמר: משום מה הקובץ של חודש 4 גדול מאוד, פיצלתי אותו, ועדיין חסד עמוד אחד. לחץ כדי להרחיב... אולי תשלח לי במייל ואעלה הכל בקובץ אחד. (מבחינה טכנית איון צורך לפצל, כי שני הקבצים ביחד שוקלים כ-600KB. עכ"פ, תוכל לשלוח לי ואני אעלה).