• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מהפכה אדירה לתועלת כלל ישראל!

נשיא

Active member
מהפכה אדירה לתועלת כלל ישראל!
כזכור לפני כחמישה חודשים התאגדו כלל ישראל בתפילות וחיזוקים ונקראו עשרות אלפי פרקי תהילים, ומאות התחזקו לזכות התינוק "רפאל בן אילה רות" ששהה בטיפו"נ מחובר לאקמו עם זיהום שתקף את הריאות והסתבך...
(בזמנו חיפשו למי יש פדיון הבן באותו תאריך, הודעה שהופצה למאות אלפי אנשים ברחבי הארץ!!!)
אך "המלאך" (כלשון אחד מגדולי המקובלים בדורינו) הטהור הזה זכה והגיע לתיקונו בערב ר"ח תמוז האחרון, כשהוא בן 52 ימים בלבד!,

וכעת הוריו שיבדלחט"א, לאחר כחודשיים ששהו לצידו בביה"ח הדסה עין כרם, ששם מלבד מחלקת יולדות, אין נייר חתוך לשבת! דבר שהקשה עליהם מאוד את השהות בשבתות!
החליטו לצאת במיזם מדהים והקימו ארגון בשם "זכרון רפאל" לזכות נשמתו הטהורה של בנם ז"ל, שבכל יום חמישי, מגיעה האם (תבדלחט"א), ומחלקת טישו חתוך במחלקות ובחדרים בהם שוהים יהודים, מדובר במאות חבילות לכל שבת!!! ואת כל זה נטלו על עצמם ההורים המדהימים הללו.
וזאת לאחר תחנונים בפני הנהלת ביה"ח, ולאחר שגדולי העסקנים החרדיים נכנסו לעובי הקורה, אך ההנהלה עומדת על כך שאין סיכוי שביה"ח יממן טישו חתוך בשבת!!!

והנה לכם סיפור טרי ומרגש שסיפר לי אחי (האב שיבדלחט"א): בשבוע האחרון בעת החלוקה ניגשה אל האם, אישה חילוניה (שבנה מאושפז בביה"ח תקופה ארוכה) ואמרה שמאז שראתה את חלוקת הטישו החתוך, היא קונה לשבת טישו חתוך גם לבית, כי "למה שבבית שלה לא יהיה טישו חתוך לשבת"!!!
וזו רק דוגמה קטנה!
ובכלל, ברמה הציבורית מדובר במיזם חסר תקדים, אשר מעתה כל יהודי השוהה בשבת בהדסה יודע שיש לו שם טישו חתוך.
ואין לתאר את גודל ההתרגשות וההודאה של כל אחד בביה"ח שמקבל את הטישו בערב שבת.
אך כפי שהנכם מבינים, העלויות הן מטורפות, מאות שקלים בכל שבוע, והכל ממומן מעצמם, וזאת מלבד הטרחה המרובה שבעצם החלוקה מידי שבוע.
אשר על כן אנו פונים אליכם בבקשה בואו לעזרת המיזם האדיר הזה, שמטרתו אינה רק למענם, אלא למען כלל הציבור השוהים בהדסה בשבת, וקחו חלק בהוצאות האדירות, ובזכות שמירת השבת, הקב"ה יחזיר לכם בכפלי כפליים, כי השבת היא מקור הברכה, ובברכה שלא תצטרכו לשירותי ביה"ח אלא בעת בשורות טובות!
פרטי חשבון להעברה: בנק הפועלים (12), סניף: 538, מ.ח. 552565, המוטב: מרדכי עטיה
(יש כבר כמה סיפורי ישועות שסיפרו כאלו שתרמו לארגון)

נא הפיצו הלאה

לצערי, יצא לי לעשות הרבה שבתות בבית חולים שם, מה שאני ראיתי בכמה מחלקות שבתחנת אחיות יש נייר טואלט חתוך, והן נותנות לכל המעוניין.
כמו כן בארגון הכנסת אורחים הנפלא של הרב פרץ שליט"א בעל הנס, יש נייר טישו חתוך וכל המבקש נותנים לו בשמחה, כדרכם.

לצערי, יצא לי לעשות הרבה שבתות בבית חולים שם, מה שאני ראיתי בכמה מחלקות שבתחנת אחיות יש נייר טואלט חתוך, והן נותנות לכל המעוניין.
כמו כן בארגון הכנסת אורחים הנפלא של הרב פרץ שליט"א בעל הנס, יש נייר טישו חתוך וכל המבקש נותנים לו בשמחה, כדרכם.
כנראה אין בחדרים.

אם אכן זה כך, שבהנהלה כ"כ מתנגדים להתחשב באיסור שבת,
אולי מוטל עלינו להדיר את רגלינו מהמקום הזה, כלומר, "יולדות" (בלבד.....)
וידוע הוא שעיקר הרווח של הבתי חולים בארץ הוא מהמחלקה הזו ...
וכל אחד ישאל את רבותיו
שבת שלום

חזור
חלק עליון