יעקב הבבלי
Active member
אם כת"ר על המדובר הוא ספר בשם "גבורת יהושע"?המו"ל של הספר על חכם יהושע שראבני ז''ל?
אם כת"ר על המדובר הוא ספר בשם "גבורת יהושע"?המו"ל של הספר על חכם יהושע שראבני ז''ל?
אכןאם כת"ר על המדובר הוא ספר בשם "גבורת יהושע"?
כמדומני שראבני, אבל לא בטוח.
בא לידי הספר הנחמד הלז, והמחברת הוא שהרבני, ואינו מחבר הספר על חכם יהושע ז''ל.המו"ל של הספר על חכם יהושע שראבני ז''ל?
כמדומני שלא.ראיתי שיש השבוע בעיתון משפחה ראיון עם דניאל כהן שתופר גלימות לראשלי"ם (אולי זה הרב @בגדי מלכים )
מי שיוכל להעלות נודה לו מאוד.
לא.אולי זה הרב @בגדי מלכים
איני מאמין!!!ומרן זצ"ל ישב עמו כשעתיים וחצי ושוחח עמו כדי להוקיר לו טובה ע"ז.
ואני אומר שמן הסתם ישב עם מרן שעתיים, אבל מרן לא ישב איתו שעתיים. ודי בזה למבין.כך כתוב שם: "מכל הרגעים המיוחדים שצבר אצל גדולי הדור, זוכר כהן יותר מכל את דבר התודה שאמרו לו: "באחת הפעמים שזכינו להגיש למרן הגר"ע יוסף מצנפת וגלימה, ישב איתנו מרן שעתיים וחצי(!). באותה הזדמנות מרן הרב עובדיה אמר לי: "תודה רבה שאתה דואג לי". מרן היה יכול להגיד תודה ובזה לגמור עניין, אבל היה לו חשוב שאני אדע שהוא מעריך את העבודה שלי. אני חושב שדווקא האנשים הגדולים הללו, שהיו הכי רחוקים מהעולם של החוט והמחט, הבינו את ההשקעה בכל תפירה ותפירה". ע"כ הדברים.
ואני אומר שמסתמא הדיבורים שדיבר עמו מרן זצוק"ל היו שיחת חולין של ת"ח בטח דיבר עמם על הראושנים לציון לדורותיהם וכו'.
גם אני ראיתי את הראיון. ראיון יפה מאוד כתב איך למד את מלאכת התפירה המיוחדת הזו בכוחות עצמו. איך בפעם הראשונה הציע למרן זצוק"ל מצנפת ממעשה ידיו. ומרן זצ"ל ישב עמו כשעתיים וחצי ושוחח עמו כדי להוקיר לו טובה ע"ז. ועוד דברים מעניינים.