מאתר כיכר השבת.
מ מוטי דוידי New member 27 אוקטובר 2024 #4 יצחק כהן היו אמר: מקפיץ שוב. לחץ כדי להרחיב... אני לא רואה את המייל, אם תוכל לשלח גם לי את המייל שלו, דחוף לי מאד. [ואם יש לך עוד עיתונאים וכדומה, לא יזיק לי]. יישר כח גדול.
יצחק כהן היו אמר: מקפיץ שוב. לחץ כדי להרחיב... אני לא רואה את המייל, אם תוכל לשלח גם לי את המייל שלו, דחוף לי מאד. [ואם יש לך עוד עיתונאים וכדומה, לא יזיק לי]. יישר כח גדול.
פותח הדיון פותח הדיון יצחק כהן הי"ו Well-known member 21 דצמבר (12) 2024 #5 הוא חוזר לכולל ביום ראשון.
א אבישי לביא New member 31 דצמבר (12) 2024 #7 המספר של איצלה 0549205382 אם אתה צריך עיתונאים נוספים תגיד לי מי טומי שיש את המייל של איצלה יעזור לי מאוד
המספר של איצלה 0549205382 אם אתה צריך עיתונאים נוספים תגיד לי מי טומי שיש את המייל של איצלה יעזור לי מאוד
בסיעתא דשמיא Well-known member 31 דצמבר (12) 2024 #8 אבישי לביא אמר: המספר של איצלה 054**** אם אתה צריך עיתונאים נוספים תגיד לי מי טומי שיש את המייל של איצלה יעזור לי מאוד לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע אם הוא מעונין שיפורסם מספרו ברבים תוכל לשלוח לו הודעה פרטית.
אבישי לביא אמר: המספר של איצלה 054**** אם אתה צריך עיתונאים נוספים תגיד לי מי טומי שיש את המייל של איצלה יעזור לי מאוד לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע אם הוא מעונין שיפורסם מספרו ברבים תוכל לשלוח לו הודעה פרטית.
א אבישי לביא New member 31 דצמבר (12) 2024 #9 בסיעתא דשמיא אמר: אני לא יודע אם הוא מעונין שיפורסם מספרו ברבים תוכל לשלוח לו הודעה פרטית. לחץ כדי להרחיב... בסיעתא דשמיא אמר: אני לא יודע אם הוא מעונין שיפורסם מספרו ברבים תוכל לשלוח לו הודעה פרטית. לחץ כדי להרחיב... הוא מפרסם אותו בכל מקום כדי שיספקו לו סיפורים
בסיעתא דשמיא אמר: אני לא יודע אם הוא מעונין שיפורסם מספרו ברבים תוכל לשלוח לו הודעה פרטית. לחץ כדי להרחיב... בסיעתא דשמיא אמר: אני לא יודע אם הוא מעונין שיפורסם מספרו ברבים תוכל לשלוח לו הודעה פרטית. לחץ כדי להרחיב... הוא מפרסם אותו בכל מקום כדי שיספקו לו סיפורים