הרב @אושרי רביב באמת ישר כח על השאלה זו שאלה שכל שנה אני שואל את עצמי על כך ולפי מה שידי מגעת ברוך שכיונתי לדעת הרב שבאמת ידליק ואח''כ יתפללהגיע זה עתה. אחר 3 שבועות משליחת השאלה. בס"ד. בן פורת יוסף. כה יתן וכה יוסיף בבריאות איתנה ונהורא מעליא. אורך ימים ושנות חיים. ימים על ימי מלך תוסיף, שנותיו כמו דור ודור.
יש לדון שידליק יותר מוקדם לא רק בגלל זריזין אלא שיש יותר פרסום הנסהגיע זה עתה. אחר 3 שבועות משליחת השאלה. בס"ד. בן פורת יוסף. כה יתן וכה יוסיף בבריאות איתנה ונהורא מעליא. אורך ימים ושנות חיים. ימים על ימי מלך תוסיף, שנותיו כמו דור ודור.
אני לא שולח שאלה ללומדס עם הראשון לציון, יש לו מספיק מה לעשות בלעדיי...יש לדון שידליק יותר מוקדם לא רק בגלל זריזין אלא שיש יותר פרסום הנס
ויש לדון אם יש לו מנינים גם עכשיו אלא שרוצה להתפלל במניין מסוים האם לא נחשב שנמצא לפניו.
ברוך ה'. זו שאלה שנשאלתי בשיעור, ובעקבות כך הדברים התגלגלו לידיו.הרב @אושרי רביב באמת ישר כח על השאלה זו שאלה שכל שנה אני שואל את עצמי על כך ולפי מה שידי מגעת ברוך שכיונתי לדעת הרב שבאמת ידליק ואח''כ יתפלל
תבורך באמת שימחתני
תשובה יפה. ייש"כ על העלאת הדברים.הגיע זה עתה. אחר 3 שבועות משליחת השאלה. בס"ד. בן פורת יוסף. כה יתן וכה יוסיף בבריאות איתנה ונהורא מעליא. אורך ימים ושנות חיים. ימים על ימי מלך תוסיף, שנותיו כמו דור ודור.
הפוך בה והפוך בה דכולא בה. מרן שליט"א נגע גם בזה.יש לדון שידליק יותר מוקדם לא רק בגלל זריזין אלא שיש יותר פרסום הנס
זו כבר שאלה יותר מעניינת. אם כי מסתימת הפוס' בזה נראה שבתוך זמן ההדלקה - צא"כ- מצוה בשעה עדיפא. ויל"ע.ויש לדון אם יש לו מנינים גם עכשיו אלא שרוצה להתפלל במניין מסוים האם נחשב שלא נמצא לפניו. כצ"ל.
זה לא לומדות זה סברות בהלכהאני לא שולח שאלה ללומדס עם הראשון לציון, יש לו מספיק מה לעשות בלעדיי...