כן.מישהו יודע אם יש איפשהו לפרסם גם עלונים בחינם?
תמיה אני שיש מורים בקו ההלכה עם ואאצאפיש הרבה קבוצות של ת"ח כמו קו ההלכה, וסופרים ומוהלים וגבאים ועוד ועוד, שלא בהכרח יש להם שימוש בכל השטויות האחרות
[את חטאי אני מזכיר היום לי פעם היה ושילחתיה כי היו מבלבלים בלי סוף את המוח עם שאלות מכל העולם, והיו חכמים בעיניהם שעונים מהשרוול ולך תתווכח איתם]
מהיכן תמיהתך?תמיה אני שיש מורים בקו ההלכה עם ואאצאפ
גם מצד השואל וגם מצד הנשאלמהיכן תמיהתך?
ומה תגיד על רבנים גדולים שמחזיקים בוואטספ? ולא אזכיר שמות.גם מצד השואל וגם מצד הנשאל
כיון שאני בתור שואל אם היתי יודע שיש לרב סמארטפון לא הייתי שואל אותו[אא''כ יש לו סיבה חריגה]
ומצד הנשאל שמורה הוראה בישראל עם וואצאפ לא הולך ביחד
כבר עניתיומה תגיד על רבנים גדולים שמחזיקים בוואטספ? ולא אזכיר שמות.
להטיל דופי בהינף יד זו לא חכמה גדולה.
ומכיוון שהם תלמידי חכמים, ויש להם וואטספ, חזקה עליהם שיש להם סיבה מוצדקת ואין שום סיבה לתמיהות מהסוג הנ"ל.כבר עניתי
אם יש להם סיבה מיוחדת הנה מה טוב
ואם לא
יתבטלו אלף רבנים כמותם ולא תבטל אות אחת מהתורה.
אינני מכיר.ומכיוון שהם תלמידי חכמים, ויש להם וואטספ, חזקה עליהם שיש להם סיבה מוצדקת ואין שום סיבה לתמיהות מהסוג הנ"ל.
זה לא שאני בעד או נגד, אבל מי החליט שהוסטאפ הזה נקרא לבטל אות מהתורה? וכי בגלל שיש קבוצה קולנית של בעלי תשובה בשכונת בית ישראל שמפיצים עלונים ומבלבלים המוחין לאנשים ומביישים באוטובוסים וכו' זה סוף העולם? כמו שמייל זה דבר מובן לכולם שזה לא נקרא לבטל אות אחת מהתורה, ואפילו שגם בו אפשר להתחבר לקבוצות של סרטים וכל דבר רע, כך גם הדבר הזה אם הרב משתמש בו לתועלת למה לא?יתבטלו אלף רבנים כמותם ולא תבטל אות אחת מהתורה.
כיון שהרב וואזנר כתב פסקי דין ממש מה מותר ומה אסורזה לא שאני בעד או נגד, אבל מי החליט שהוסטאפ הזה נקרא לבטל אות מהתורה? וכי בגלל שיש קבוצה קולנית של בעלי תשובה בשכונת בית ישראל שמפיצים עלונים ומבלבלים המוחין לאנשים ומביישים באוטובוסים וכו' זה סוף העולם? כמו שמייל זה דבר מובן לכולם שזה לא נקרא לבטל אות אחת מהתורה, ואפילו שגם בו אפשר להתחבר לקבוצות של סרטים וכל דבר רע, כך גם הדבר הזה אם הרב משתמש בו לתועלת למה לא?
יש אופציה לוואצטאפ על המחשב.סמארטפון
אין אני חושב כדבריך, אבל מכיון שגם אני מסכים שהדבר הזה עדיף שלא יהיה, ופשוט שיש בו הרבה מכשולות, הבה נעצור כאן את הדיון, שלא יבואו תלמידים טועים וישתו ממים הרעים ויהיה הקולר תלוי בצואריכיון שהרב וואזנר כתב פסקי דין ממש מה מותר ומה אסור
וכיון שכמדומני שהוא היחיד מגדולי הדור שכתב בזה פסקים חיבים לשמוע לו
ולכן כתבתי שאם יש לו סיבה מיוחדת [צרכי פרנסה אמיתיים] אה''נ
אבל סתם כך מי התיר?
הם אומנם עושים את זה בצורה של בעלי תשובה, שירים וריקודים, ולכן זה יותר הולך מאשר הפגנות זעם, אבל הדברים שהם אומרים כן כמו קורים במציאות.וכי בגלל שיש קבוצה קולנית של בעלי תשובה בשכונת בית ישראל שמפיצים עלונים ומבלבלים המוחין לאנשים ומביישים באוטובוסים וכו' זה סוף העולם?
הפרסום שם הוא בחינם או בתשלום?ישנו אתר יחסית חדש בשם "ספרים מיד ליד" (https://www.books-a-to-b.com/) שנועד לפרסום ספרים חדשים, עם אפשרות חדשנית של פרסום חלק מתוכן הספרים, כך יוכלו הצופים להכיר גם את תוכן הספר דבר שיגביר את ההתעניינות ורכישת הספר, אתר מושקע מאד, מומלץ להכיר.
יש שם גם מדור לספרים משומשים.